FAMILY

Into The Woods + Trailer

Σκηνοθεσία: Rob Marshall

Ένα μωσαϊκό από ιστορίες γνωστών παραμυθιών κεντημένες εντέχνως γύρω από την κεντρική ιστορία ενός Φούρναρη και της Γυναίκας του που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, επειδή τους καταράστηκε μια εκδικητική Μάγισσα. Οι δύο τους είναι υποχρεωμένοι να περάσουν με επιτυχία τις δοκιμασίες στις οποίες τους υποβάλλει η Μάγισσα, προκειμένου να λυθούν τα μάγια και να αποκτήσουν την οικογένεια που ονειρεύονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειάς τους συναντούν τους ήρωες γνωστών παραμυθιών των αδελφών Grimm, παλιών γνώριμων από τις ιστορίες της "Κοκκινοσκουφίτσας", του "Τζακ και της Φασολιάς", της "Ραπουνζέλ", της "Σταχτοπούτας" κ.ά.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Cinderella + Trailer

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Η ζωή της Ella (Lily James) έρχεται τα πάνω κάτω, όταν χάνει τη μητέρα της και ο πατέρας της παντρεύεται τη Lady Tremaine (Cate Blanchett). Η καλόκαρδη Ella καλωσορίζει στη ζωή και στο σπιτικό τους τη θετή της μητέρα και τις δυο κόρες της, την Anastasia και την Drizella, όμως όταν αναπάντεχα πεθαίνει και ο πατέρας της, η ζωή της ανατρέπεται ξανά. Υποβιβάζεται σε υπηρέτρια και βρίσκεται με μια σκούπα στο χέρι, μουτζουρωμένη με στάχτες, υποφέροντας τη σκληρότητα και τη χλεύη της μητριάς και των θετών αδελφών της, που κοροϊδευτικά πλέον τη φωνάζουν... Σταχτοπούτα. Αντί να ενδώσει στην απελπισία και να μετατρέψει τη λύπη της σε κακία, η Ella είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της, που πριν πεθάνει την είχε παρακαλέσει να δείχνει κουράγιο και να είναι καλόψυχη.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Big Hero 6 + Trailer

Σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams

Ένας μοχθηρός εγκληματίας έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει ολοσχερώς τη φανταστική πόλη του San Fransokyo, αλλά τα σχέδιά του αναλαμβάνει να εμποδίσει ο Hiro Hamada, παιδί-θαύμα και εξπέρ στην τεχνολογία, με τη βοήθεια ενός τεράστιου φουσκωτού ρομπότ, του Baymax, και των φίλων του, Go Go Tomago, Wasabi, Honey Lemon και Fred. Αποφασισμένοι να νικήσουν το κακό και να σώσουν την πόλη τους, οι ήρωες σχηματίζουν την ομάδα των Big Hero 6 και ρίχνονται στη μάχη.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

The Boxtrolls + Trailer

Σκηνοθεσία: Graham Annable, Anthony Stacchi

Το μόνο πράγμα που ταράσσει την ηρεμία της πόλης Cheesebridge είναι ένα μάτσο τερατάκια, τα Boxtrolls, που ζουν υπογείως και τις νύχτες βγαίνουν από τους υπονόμους και αναζητούν στα σκουπίδια της πόλης αντικείμενα που τους βοηθούν να κάνουν εφευρέσεις. Ο μικρός Eggs υιοθετείται από τα Boxtrolls και μεγαλώνει ευτυχισμένος με την ασυνήθιστη οικογένειά του σε μια υπόγεια σπηλιά που αποκαλεί σπίτι. Τις νύχτες ανεβαίνει στους έρημους δρόμους του Cheesebridge, ψάχνοντας κι εκείνος για θησαυρούς στα σκουπίδια. Προσέχει να μην γίνει ποτέ αντιληπτός από τους ανθρώπους, αφού ο θρύλος των κατοίκων της πόλης (που είναι λάτρεις των βρομερότερων και ακριβότερων τυριών), θέλει τα καλικαντζαροκουτάκια να είναι μοχθηρά και αδίστακτα πλάσματα, που αρπάζουν και σκοτώνουν μικρά παιδάκια. Όταν ο διψασμένος για φήμη και δόξα "εξολοθρευτής" Archibald Snatcher αποφασίζει να αφανίσει τα καλικαντζαροκουτάκια από την πόλη, κάτι πρέπει να γίνει - και ο Eggs είναι αυτός που αναλαμβάνει δράση, ώστε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν κινδυνεύουν από τα Boxtrolls.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Annie + Trailer

Σκηνοθεσία: Will Gluck

Κάπου στη Νέα Υόρκη του 2014, η Annie (Quvenzhane Wallis) είναι εγκλωβισμένη σ' ένα ορφανοτροφείο όπου την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουν να την πάρουν. Την καθημερινότητά της, καθώς και των υπόλοιπων παιδιών του ιδρύματος, κάνει δύσκολη η στρυφνή υπεύθυνη Miss Hannigan (Cameron Diaz), αλλά η ανατροπή έρχεται όταν μια μέρα ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, ο πλούσιος William Stacks (Jamie Foxx), σπεύδει να τη σώσει από ένα αυτοκίνητο που παραλίγο να τη χτυπήσει. Τα media το παίρνουν πρέφα, αναμεταδίδουν την ηρωική πράξη και ο αέρας αρχίζει να μυρίζει κερδισμένες ψήφους... Έτσι ο κύριος Stacks μπαίνει στη ζωή της Annie και η Annie στη ζωή του κυρίου Stacks, και όλα αλλάζουν.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Night At The Museum: Secret Of The Tomb + Trailer

Σκηνοθεσία: Shawn Levy

Όταν η μαγεία η οποία "ξυπνά" τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Larry Daley (Ben Stiller) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους. Έχει βάλει σκοπό να ενώσει παλιούς και νέους χαρακτήρες απ' όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας και να τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου για να διασώσουν την δύναμη που τους χαρίζει ζωή. Όλοι τους ανησυχούν πως σύντομα θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως μουσειακά εκθέματα...

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Paddington + Trailer

Σκηνοθεσία: Paul King

O Paddington είναι ένας ανθρωπόμορφος αρκούδος από το Περού, που φορά το καπελάκι του, παίρνει το ξεφτισμένο βαλιτσάκι του και ταξιδεύει ως το Λονδίνο, προς αναζήτηση φιλοξενίας και οικογενειακής θαλπωρής. Ο περιπετειώδης χνουδωτός εξερευνητής καταλήγει μόνος κι έρημος στον σταθμό Paddington του Λονδίνου, συνειδητοποιώντας αμέσως πως η ζωή στην πόλη μάλλον είναι πολύ διαφορετική απ' ότι τη φανταζόταν. Μέχρι που, για καλή του τύχη, στον δρόμο του βρίσκονται οι Brown, που διαβάζουν την ταμπέλα που έχει περασμένη στον λαιμό του και λέει "Παρακαλώ, φροντίστε αυτόν τον αρκούδο" και του προσφέρουν καταφύγιο, κάνοντάς τον κομμάτι της οικογένειάς τους. Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς, μέχρι που τον κύριο Paddington μυρίζεται η Millicent (Nicole Kidman), μοχθηρή ταριχεύτρια ζώων.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Asterix: The Land Of Gods + Trailer

Σκηνοθεσία: Alexandre Astier, Louis Clichy

Κατά τα γνωστά, οι Ρωμαίοι έχουν απλώσει την κυριαρχία τους σε ολόκληρη την περιοχή της Γαλατίας, εκτός από το χωριό του Asterix, την τελευταία πύλη αντίστασης, οδηγώντας τον Καίσαρα στην τρέλα. Εν έτει 50 π.Χ., το νέο μεγαλοφυές σχέδιο του Καίσαρα για να υποτάξει τους Γαλάτες είναι να τους μετατρέψει ύπουλα σε Ρωμαίους, αλλοιώνοντας τις καθημερινές συνήθειες και τα έθιμά τους. Έτσι, γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό ξεπηδούν ρωμαϊκές κατοικίες, με Ρωμαίους κατοίκους, ρωμαϊκά καταστήματα και ρωμαϊκά ήθη και οι Γαλάτες χωρικοί παρασύρονται και επηρεάζονται από τις ξενόφερτες συνήθειες, κινδυνεύοντας να χάσουν τη γαλατική τους ταυτότητα. Θα καταφέρει, άραγε, ο Asterix να εμποδίσει το πανούργο σχέδιο του Καίσαρα ή ήρθε η ώρα να απολαύσει το μικρό χωριό... άρτο και θεάματα;

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day + Trailer

Σκηνοθεσία: Miguel Arteta

Ο κακομοίρης ο Alexander ξεκινά τη μέρα του με μια τσίχλα αγκαλιασμένη σφιχτά με τα μαλλιά του και από 'κει και πέρα όλα παίρνουν την κάτω βόλτα. Προσπαθεί να στραφεί για παρηγοριά στην οικογένειά του, αλλά κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, αφού όλα τούς πάνε θαυμάσια. Δικαίως αναρωτιέται αν είναι ο μοναδικός που υποφέρει μια τέτοια φοβερή, απαίσια, καθόλου καλή, για την ακρίβεια, πολύ κακή μέρα, μέχρι που την επομένη αλλάζουν όλα και η κακοτυχία μεταδίδεται σε όλη την οικογένεια.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Minions + Trailer

Σκηνοθεσία: Kyle Balda, Pierre Coffin

Τα λένε Minion, είναι κίτρινα και είναι άτακτα. Αυτά τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Από πού όμως προήλθαν; Όπως όλα δείχνουν, αυτά τα επιρρεπή στις γκάφες πλάσματα, υπάρχουν όσο και ο άνθρωπος με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας. Όταν η ανικανότητά τους, τους άφησε χωρίς αφέντη, τα Minions αποφάσισαν να γίνουν ερημίτες μετακομίζοντας στην Ανταρκτική. Μόνο που σύντομα έπεσαν σε κατάθλιψη και έτσι έστειλαν τον Kevin, τον Stuart και τον Bob να βρουν νέο αφεντικό. Και το καλύτερο μέρος για να τον διαλέξουν ήταν το μεγάλο συνέδριο που κάθε κακός που σέβεται τον εαυτό του είναι παρών...

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ