COMEDY/ROMANCE

Ted 2 + Trailer

Σκηνοθεσία: Seth MacFarlane

Όσοι τον γνώρισαν τον λάτρεψαν. Ο αθυρόστομος και παιχνιδιάρης αρκούδος Ted (με τη φωνή του Seth MacFarlane) επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Όμως πλέον ο John Bennett (Mark Wahlberg) δεν είναι μαζί με την Lori (Mila Kunis). Πλέον μια ξανθιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον του (Amanda Seyfried) ενώ την ίδια στιγμή ο Ted έχει μεγαλύτερα προβλήματα να λύσει από το να ανακατεύεται στις ερωτοδουλειές του κολλητού του.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Dumb And Dumber To + Trailer

Σκηνοθεσία: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι καλόκαρδοι, αν και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι, κολλητοί ξαναβρίσκονται. Με μια μικρή καθυστέρηση 20 ετών ο Harry Dunne (Jeff Danniels) μαθαίνει πως κάπου εκεί έξω έχει μια κόρη και αποφασίζει να την αναζητήσει με τη βοήθεια του Lloyd Christmas (Jim Carrey) μήπως και εξασφαλίσει το νεφρό που χρειάζεται. Μόνο που ο Lloyd εντωμεταξύ είναι και πάλι ερωτευμένος... με την (καυτή) κόρη του καλύτερού του φίλου.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Horrible Bosses 2 + Trailer

Σκηνοθεσία: Sean Anders

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Nick (Jason Bateman), ο Dale (Charlie Day) και ο Kurt (Jason Sudeikis) αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Όμως ένας επιτήδειος επενδυτής (Christoph Waltz) αποσύρει ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο (Chris Pine) του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Entourage + Trailer

Σκηνοθεσία: Doug Ellin

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που αφήσαμε την παρέα του «Entourage». Αν δεν τους γνωρίζετε (από την τηλεοπτική σειρά) ας τους συστήσουμε: στο επίκεντρο βρίσκεται ο Vincent Chase (Adrian Grenier), ένας επιτυχημένος ηθοποιός του κινηματογράφου και οι κολλητοί του Eric Murphy (Kevin Connolly), Ari Gold (Jeremy Piven), Johnny 'Drama' Chase (Kevin Dillon), και Turtle (Jerry Ferrara).

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

The Cobbler + Trailer

Σκηνοθεσία: Thomas McCarthy

Υπάρχει μια κλασσική έκφραση που λέει, "δεν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, μέχρι να περπατήσεις με τα παπούτσια του". Η φράση αυτή αποκτά νέο νόημα για ένα μοναχικό τσαγκάρη στο Lower East Side της Νέας Υόρκης (Adam Sandler), όταν ανακαλύπτει ένα κειμήλιο με μαγικές ιδιότητες. Πλέον ο Max Simkin βγαίνει από τη ρουτίνα όπου βρίσκεται βυθισμένος τόσα χρόνια καθώς μπορεί να μπαίνει στη θέση των πελατών του και να βλέπει τη ζωή μέσα από τη δική τους οπτική. Σύντομα θα αντιληφθεί πως εκτός από τα παπούτσια των πελατών του, ίσως μπορεί να "επιδιορθώνει" και τις ζωές τους.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

St.Vincent + Trailer

Σκηνοθεσία: Theodore Melfi

Ο St.Vincent (Bill Murray) είναι ένας ιδιότροπος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου που μισεί τους πάντες. Ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα "πλάσματα" της νύχτας τον οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στον πάτο της ζωής. Για να καταφέρει να επιβιώσει και να συνεχίσει την αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα προσφερθεί να φροντίζει, επί πληρωμή, το 12άχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Maggie (Melissa McCarthy). O St.Vincent δεν είναι η καλύτερη πατρική φιγούρα για τον νεαρό Oliver, όμως μέσα από τη γνωριμία τους ο πιτσιρικάς θα πάρει μια γεύση της πραγματικής ζωής και θα αποκτήσει έναν αληθινό φίλο.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Mortdecai + Trailer

Σκηνοθεσία: David Koepp

O Charlie Mortdecai (Johnny Depp) είναι ένας ανέμελος έμπορος τέχνης (και ολίγον απατεώνας), γνωστός για το επιμελώς φροντισμένο μουστάκι του και τις ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί για να λύνει τις υποθέσεις που εμπλέκεται. Και τα καταφέρνει μια χαρά παρότι αντιμετωπίζει μερικούς θυμωμένους Ρώσους, τους πράκτορες της ΜΙ5, την πανέμορφη γυναίκα του και έναν αρχι-τρομοκράτη. Βλέπετε αυτή τη φορά έχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Την ανακάλυψη ενός χαμένου πίνακα που φημολογείται ότι κρύβει μέσα του τον κωδικό, απαραίτητο για να ανοίξει ένας μυστικός τραπεζικός λογαριασμό με θησαυρούς των Ναζί.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Magic Mike XXL + Trailer

Σκηνοθεσία: Gregory Jacobs

Οι ήρωες που γνωρίσαμε στο Xquisite club, το ναό του ανδρικού στριπτίζ, παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής. Έχουν περάσει τρία χρόνια από όταν ο Mike (Channing Tatum) αποχώρησε από την ενεργό δράση, αν και ήταν στο απόγειο της καριέρας του και πλέον ανάλογες σκέψεις "συνταξιοδότησης" κάνουν και οι υπόλοιποι "Kings of Tampa". Γι' αυτό και ζητούν από τον Mike να επιστρέψει για να κλείσουν μεγαλειωδώς την καριέρα τους. Και η καλύτερη επιλογή είναι ένα συνέδριο που συμβαίνει στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας, όπου θα πάνε όλοι μαζί οδικώς...

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Men, Women And Children + Trailer

Σκηνοθεσία: Jason Reitman

Μια ομάδα μαθητών λυκείου και οι γονείς τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο η εισβολή της τεχνολογίας έχει επηρεάσει τη ζωή τους όσον αφορά τις σχέσεις, την επικοινωνία, την ερωτική ζωή και την ιδιωτικότητά τους. Internet, κινητό, κοινωνικά δίκτυα, διαδικτυακό πορνό, βιντεοπαιχνίδια κι όλα αυτά στα πλαίσια της ανάγκης για επαφή, σύνδεση, αυτοεκτίμηση και αυτοπροβολή. Απειροι τρόποι επικοινωνίας αλλά τελικά πόσο καλά γνωρίζουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν; Είναι εν τέλει προς όφελός μας όλη αυτή η εξέλιξη;

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Magic In The Moonlight + Trailer

Σκηνοθεσία: Woody Allen

Ο Stanley Crawford (Colin Firth) είναι ένας ψηλομύτης, γκρινιάρης και αλαζόνας Αγγλος που απεχθάνεται τους απατεώνες πνευματιστές και τα ψεύτικα μέντιουμ. Ένας από τους καλύτερούς του φίλους τον πείθει να φύγει σε αποστολή στην Κυανή Ακτή και συγκεκριμένα στην οικεία της οικογένειας Catledge, όπου θα τον υποδεχτούν η μητέρα Grace (Jacki Weaver), ο γιος Brice (Hamish Linklater) και η κόρη Caroline (Erica Leerhsen). Ο Stanley παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας στην ομήγυρη αλλά ο σκοπός του φυσικά είναι να ξεσκεπάσει τη νεαρή γοητευτική Sophie Baker (Emma Stone). Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για σπουδαίο μέντιουμ αλλά εκείνος είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για μια κοινή λωποδύτισσα. Η Sophie επισκέφτηκε τη βίλα των Catledge κατόπιν πρόσκλησης της Grace, η οποία πιστεύει ότι θα μπορούσε να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα του συζύγου της.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Focus + Trailer

Σκηνοθεσία: Glenn Ficarra, John Requa

Ένας έμπειρος απατεώνας (Will Smith) παίρνει υπό την προστασία του ως μαθητευόμενη μια νεαρή και ελκυστική κοπέλα (Margot Robbie) για να της μάθει τα κόλπα της δουλειάς. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν στη σχέση τους εισβάλλει το ερωτικό κομμάτι. Εκείνος θα διαλύσει τη σχέση αλλά τρία χρόνια αργότερα θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί της στο Buenos Aires. Έχοντας εξελιχθεί σε γυναίκα μοιραία και πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει, θα τον αναστατώσει και θα χαλάσει τα σχέδιά του. Σε αντίθετες πλευρές πλέον, έχουν τον ίδιο στόχο και επιχειρούν την ίδια απάτη.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Aloha (Deep Tiki) + Trailer

Σκηνοθεσία: Cameron Crowe

Ο 37χρονος Brian Gilcrest (Bradley Cooper), ειδικός σε θέματα οπλικών συστημάτων, δεν έχει και πολλές συμπάθειες. Περνά τις μέρες του παρέα με τον υπολογιστή του μέχρι που η εμπειρία του είναι και πάλι απολύτως απαραίτητη. Με αφορμή την ένταση των σχέσεων με την Κίνα, ο Brian στέλνεται σε μια παροπλισμένη στρατιωτική βάση στη Χαβάη όπου κάποτε υπηρετούσε. Εκεί θα βοηθήσει στην εκτόξευση ενός νέου και υπερ-εξελιγμένου κατασκοπευτικού δορυφόρου. Μόνο που για να μπορέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσει την εύνοια του τοπικού συμβουλίου, έχοντας στο πλευρό του την ταγματάρχη Lisa Ng (Emma Stone) που έχει αναλάβει να τον επιβλέπει.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ

Fifty Shades Of Grey + Trailer

Σκηνοθεσία: Sam Taylor-Johnson

Όλα ξεκινούν όταν η Anastasia Steele (Dakota Johnson), μια αθώα και συνεσταλμένη φοιτήτρια λογοτεχνίας, πηγαίνει με βαριά καρδιά για συνέντευξη στην επιχείρηση του Christian Grey (Jamie Dornan). Αυτή η συνάντηση που ξεκίνησε ως χάρη στη συγκάτοικό της, θα της αποκαλύψει έναν άνδρα επιβλητικό, μυστηριώδη και ευφυή τον οποίο ερωτεύεται από την πρώτη ματιά. Την ίδια στιγμή και ο Christian Grey γοητευμένος από την ομορφιά και το ανεξάρτητο πνεύμα της Anastasia ομολογεί πως την θέλει... αλλά με τους δικούς του όρους. Αλλωστε είναι ένας άνθρωπος που δεν παραχωρεί τον έλεγχο ποτέ και σε κανένα.

Διαβάστε τα ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ