ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Michael Mann

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang, William Mapother, Sara Finley

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Αμερικανικές και κινεζικές αρχές συνεργάζονται για τη σύλληψη ενός εγκληματία του κυβερνοχώρου. Όταν θα βρεθούν σε αδιέξοδο, αποφασίζουν να προσφύγουν στην αυθεντία του Nicholas Hathaway, ενός καταδικασμένου σε φυλάκιση χάκερ (Chris Hemsworth). Του υπόσχονται να αποκτήσει την ελευθερία του εάν τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον παραβάτη, πριν φέρει την καταστροφή με τη δράση του. Ο Hathaway αποδέχεται την πρόταση και ξεκινά μια επικίνδυνη έρευνα που θα τους οδηγήσει από το Σικάγο, στο Λος Αντζελες, το Χόνγκ Κόνγκ και τη Τζακάρτα.

Σενάριο, σκηνοθεσία αλλά και παραγωγή δια χειρός Michael Mann («Heat», «The Insider», «Miami Vice»), ο οποίος μετά από εξαετή αποχή επιστρέφει σε ένα είδος που γνωρίζει πολύ καλά.

— Βάλυ Μουκανάκη

ΣΥΝ: Δεν έχουν μείνει και πολλοί που να υπηρετούν το αντρικό, υπαρξιστικό σινεμά όπως το δίδαξε ο Melville. Ας ευχαριστήσουμε λοιπόν τον Θεό του Σινεμά που έχει καλά τον Michael Mann και γυρίζει ακόμα ταινίες.

ΠΛΗΝ: Ο Μann δεν είναι δημιουργός της μόδας τα τελευταία χρόνια, οπότε θα δείτε σωρεία κειμένων σχετικά με το σινεμά που έκανε κάποτε και δεν κάνει πια από ανθρώπους, που στην πραγματικότητα ποτέ δεν το εκτιμούσαν.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: