ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Susanne Bier

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Toby Jones, Sean Harris

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Το 1929, εν μέσω της Μεγάλης Ύφεσης, το νιόπαντρο ζευγάρι των George (Bradley Cooper) και Serena Pemberton (Jennifer Lawrence) ταξιδεύουν από τη Βοστόνη στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας με όνειρα να στήσουν μια επιχείρηση υλοτομίας. Αν και ο George έχει ξαναζήσει σε ανάλογες σκληρές συνθήκες (έχοντας αποκτήσει μάλιστα και ένα νόθο παιδί), η Serena είναι άπειρη σε ένα τέτοιο τρόπο ζωής. Παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρει εξίσου καλά με τους άνδρες της ομάδας, επιβλέποντας τα συνεργεία και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της φύσης. To ζευγάρι θα χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία, αλλά όταν η Serena μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, η σχέση της με το νόθο γιό του George θα αρχίσει να γίνεται σκοτεινή και ο γάμος τους θα μπει σε δοκιμασία.

Κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ron Rash (2008), την οποία μετά την αποχώρηση του Darren Aronofsky ανέλαβε η Δανέζα Susanne Bier στην δεύτερη αποκλειστικά αγγλόφωνη ταινία της (μετά το «Things We Lost in the Fire»).

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Τρίτη συνεργασία για τους Jennifer Lawrence- Bradley Cooper, που φαίνεται να δημιουργούν ένα ελκυστικό κινηματογραφικό ζεύγος στην παράδοση αλλοτινών χολιγουντιανών εποχών.

ΠΛΗΝ: Κανείς δεν ασχολήθηκε με την προηγούμενη αμερικάνικη ταινία της Bier, το «Things We Lost in the Fire».

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: