ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Sam Taylor-Johnson

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Rita Ora, Marcia Gay Harden

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Όλα ξεκινούν όταν η Anastasia Steele (Dakota Johnson), μια αθώα και συνεσταλμένη φοιτήτρια λογοτεχνίας, πηγαίνει με βαριά καρδιά για συνέντευξη στην επιχείρηση του Christian Grey (Jamie Dornan). Αυτή η συνάντηση που ξεκίνησε ως χάρη στη συγκάτοικό της, θα της αποκαλύψει έναν άνδρα επιβλητικό, μυστηριώδη και ευφυή τον οποίο ερωτεύεται από την πρώτη ματιά. Την ίδια στιγμή και ο Christian Grey γοητευμένος από την ομορφιά και το ανεξάρτητο πνεύμα της Anastasia ομολογεί πως την θέλει... αλλά με τους δικούς του όρους. Αλλωστε είναι ένας άνθρωπος που δεν παραχωρεί τον έλεγχο ποτέ και σε κανένα.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για μία από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, για το βιβλίο που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο πήχης είχε μπει ψηλά από νωρίς, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως πρακτικά κανένας fan δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επιλογή της Dakota Johnson και του Jamie Dornan (μετά την αποχώρηση του Charlie Hunnam) για τους δύο κεντρικούς ρόλους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει μια κυρία, η Samantha Taylor-Johnson («Nowhere Boy») ενώ για τo soundtrack της ταινίας έχει επιστρατευθεί η Beyonce.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Αν είσαι κοπέλα, ξέρεις που θα βρίσκεσαι την 14η Φεβρουαρίου 2015. Καλή προβολή. Αν είσαι αγόρι, ξέρεις που θα βρίσκεσαι την 14η Φεβρουαρίου 2015. Υπομονή. Θα περάσεις καλά μετά την προβολή.

ΠΛΗΝ: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις...

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: