ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Cameron Crowe

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, John Krasinski, Bill Murray

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο 37χρονος Brian Gilcrest (Bradley Cooper), ειδικός σε θέματα οπλικών συστημάτων, δεν έχει και πολλές συμπάθειες. Περνά τις μέρες του παρέα με τον υπολογιστή του μέχρι που η εμπειρία του είναι και πάλι απολύτως απαραίτητη. Με αφορμή την ένταση των σχέσεων με την Κίνα, ο Brian στέλνεται σε μια παροπλισμένη στρατιωτική βάση στη Χαβάη όπου κάποτε υπηρετούσε. Εκεί θα βοηθήσει στην εκτόξευση ενός νέου και υπερ-εξελιγμένου κατασκοπευτικού δορυφόρου. Μόνο που για να μπορέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσει την εύνοια του τοπικού συμβουλίου, έχοντας στο πλευρό του την ταγματάρχη Lisa Ng (Emma Stone) που έχει αναλάβει να τον επιβλέπει.

Μια διαφορετική ρομαντική κομεντί (που σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ίσως αλλάξει τίτλο), από τον μετρ του είδους Cameron Crowe. Εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο το πλούσιο cast περιλαμβάνει τους Rachel McAdams, Alec Baldwin, Bill Murray, John Krasinski, Danny McBride και Jay Baruchel.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Όταν πας να δεις κομεντί του Cameron Crowe ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια.

ΠΛΗΝ: Το «Elizabethtown» πήγε άπατο, ενώ το τρυφερό «We Bought a Zoo», αν και πέτυχε στα ταμεία, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την Κριτική.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: