ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Doug Ellin

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Mark Wahlberg, Emily Ratajkowski, Haley Joel Osment, Adrian Grenier, Jeremy Piven

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που αφήσαμε την παρέα του «Entourage». Αν δεν τους γνωρίζετε (από την τηλεοπτική σειρά) ας τους συστήσουμε: στο επίκεντρο βρίσκεται ο Vincent Chase (Adrian Grenier), ένας επιτυχημένος ηθοποιός του κινηματογράφου και οι κολλητοί του Eric Murphy (Kevin Connolly), Ari Gold (Jeremy Piven), Johnny 'Drama' Chase (Kevin Dillon), και Turtle (Jerry Ferrara).

Πέρασμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη για την επιτυχημένη σειρά του HBO που έτρεξε από το 2004 ως το 2011 (και βασίστηκε στην πραγματική ιστορία του ξεκινήματος του Mark Wahlberg στο Hollywood). Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για cameos από τους Liam Neeson, Piers Morgan, Cynthia Kirchner, Russell Wilson και Emily Ratajkowski να υποδύονται τους εαυτούς του. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι το «Entourage» μας βάζει στο παρασκήνιο της βιομηχανίας του θεάματος.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Ο αλαζονικός, αθυρόστομος και με την αυτοπεποίθηση δέκα Μαραντόνα ατζέντης Ari Gold του Jeremy Piven, είναι από τους απολαυστικότερους χαρακτήρες που κόσμησαν ποτέ την αμερικανική τηλεόραση.

ΠΛΗΝ: Η επιτυχημένη σειρά του Doug Ellin, που αποτελούσε πρακτικά ένα "Sex And The City" για άρρενες κινηματογραφόφιλους, είχε πάρει την κατιούσα εδώ και τρεις σεζόν. Ας ελπίσουμε το τετραετές διάλειμμα να έφερε φρέσκιες ιδέες στο μυαλό του τηλεοπτικού δημιουργού.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: