ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Josh Trank

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια τετράδα φίλων και συνεργατών αποκτά υπερδυνάμεις όταν ένα πείραμα στο εργαστήριό τους εξελίσσεται καταστροφικά, δημιουργώντας πύλη προς άλλη διάσταση. Έτσι ο Dr Richards (Miles Teller) θα αποκτήσει την ικανότητα να τεντώνει και να στρεβλώνει το σώμα του σε οποιοδήποτε σχήμα (Mr Fantastic), η Sue (Kate Mara) μπορεί να γίνεται αόρατη (Invisible Woman) και να αναπτύσσει ισχυρά δυναμικά πεδία, ο Johnny Storm (Michael B. Jordan) μπορεί να πετάει και να αναπτύσσει πυροβατικές ικανότητες (Human Torch), ενώ η πιο δραματική - και μόνιμη αλλαγή - εμφανίζεται στον Ben (Jamie Bell), ο οποίος μεταλλάσσεται σε ένα άνθρωπο-βράχο με υπεράνθρωπη δύναμη (The Thing). Οι τέσσερείς τους είναι οι Fantastic Four!

Reboot για την θρυλική τετράδα της Marvel, μετά τις δύο προηγούμενες ταινίες που πλέον μοιάζουν απλοϊκές σε σύγκριση με τα υπερ-ηρωϊκα έπη των τελευταίων ετών.. Αυτή τη φορά σκηνοθετεί ο Josh Trank, ο οποίος πρέπει να αισθάνεται πολύ στα πάνω του μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι θα αναλάβει μια "αυτόνομη" ταινία Star Wars (πέρα από το βασικό saga που θα ολοκληρωθεί με τα επεισόδια VII, VII και IX).

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Ακρως ενδιαφέρον το «Chronicle» του Josh Tank, που μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους για μια ευπρεπέστερη των προηγουμένων κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς υπερηρωικής ομάδας.

ΠΛΗΝ: "Reboot" και "υπερήρωας" είναι δυο λέξεις που, έτσι όπως το πάνε τα στούντιο, σύντομα θα εξαπολύουμε σιχτίρια κάθε φορά που θα τοποθετούνται στην ίδια πρόταση.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: