ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Brad Bird

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

George Clooney, Britt Robertson, Judy Greer, Kathryn Hahn, Hugh Laurie

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Casey (Britt Robertson), είναι ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας από τη Φλόριντα που ονειρεύεται το μέλλον, ενώ παρακολουθεί από απόσταση τη δραστηριότητα στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Μόνο που αυτό το κορίτσι θα ανακαλύψει τυχαία μια μυστηριώδη καρφίτσα με την οποία μπορεί να μεταφέρεται σε έναν κόσμο από το μέλλον, συναρπαστικό, διαφορετικό και καλύτερο. Ο μόνος που γνωρίζει γι' αυτό το παράξενο σύμπαν είναι o μοναχικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας Frank Walker (George Clooney). Μαζί με την Casy θα ταξιδέψουν στην άγνωστη "Tomorrowland" για να ανακαλύψουν τα μυστικά της.

Με τον τίτλο να προέρχεται από το ομώνυμο έκθεμα στα θεματικά πάρκα της Disney, το «Tomorrowland» υπόσχεται ένα ταξίδι στο μέλλον, όπως το φαντάστηκαν στο σενάριό τους ο Brad Bird («The Incredibles») και ο Damon Lindelof ("Lost"). Εκτός από τον λαμπερό George Clooney και την πιτσιρίκα Britt Robertson, στο φιλμ συναντάμε και τους Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Kathryn Hahn, Tim McGraw και Judy Greer.

— Θανάσης Γεντίμης

ΣΥΝ: Από τα μεγάλα κεφάλια της Pixar, o Brad Bird έκανε εξαιρετικό live action ντεμπούτο με την πιο παιχνιδιάρικη - και για τον υπογράφοντα την καλύτερη - ταινία της σειράς Mission Impossible, το «Mission: Impossible - Ghost Protocol». Τώρα ακολουθεί μια μυστικοπαθής ντισνεϊκή υπερπαραγωγή, που μας έχει εξάψει την περιέργεια.

ΠΛΗΝ: Γι' αυτό που συνέβη στο «Prometheus» (ανατρίχιασα έτσι ανεύθυνα που ανέφερα το «Prometheus») φέρει την ίδια ευθύνη με τον Ridley Scott, αν όχι μεγαλύτερη, ο σεναριογράφος Damon Lindelof. Που έχει βάλει το χεράκι του κι εδώ.

Γιάννης Βασιλείου

Μοιράσου αυτή τη σελίδα: