Puss In Boots

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Chris Miller

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sedaris

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δεξιοτέχνης του ξίφους και μετρ του πάθους, ο Παπουτσωμένος Γάτος καλείται να αποτρέψει τα σατανικά σχέδια δύο παρανόμων που ανακαλύπτουν αρχαία δύναμη, ικανή να καταστρέψει τον κόσμο. Spin-off του «Shrek», που αφηγείται τις περιπέτειες του μπερμπάντη Γάτου, προτού γνωρίσει το πράσινο ogre. Ο Antonio Banderas δανείζει την φωνή του στον ήρωα, η Salma Hayek και Zach Galifianakis στους συνεργάτες του και οι Billy Bob Thornton και Amy Sedaris στους αντιπάλους του. Για όλους εσάς που ανησυχούσατε, μην φοβάστε, εννοείται ότι το «Puss in Boots» θα προβληθεί και σε 3D. Γιατί άλλωστε να πληρώσεις 8,5 ευρώ για να δεις μια ταινία, όταν μπορείς να πληρώσεις 13,5;

ΣΥΝ:
Ο Guillermo Del Toro εργάστηκε στο φιλμ σαν καλλιτεχνικός σύμβουλος. Ελπίζουμε να έβαλε κι αυτός την πινελιά του.

ΠΛΗΝ:
Τη σκηνοθεσία του project ανέλαβε ο άνθρωπος πίσω από το «Shrek the Third», της κατά γενική ομολογία χειρότερης ταινίας της σειράς.

Trailer - Puss In Boots

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.