Twixt

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Francis Ford Coppola

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Val Kilmer, Elle Fanning, Bruce Dern, Joseph Whaley, Ben Chaplin

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Συγγραφέας ιστοριών τρόμου μπλέκεται στο μυστήριο του φόνου ενός νεαρού κοριτσιού κατά τη διάρκεια της περιοδείας του και ενθουσιάζεται με την προοπτική μιας νέας ιστορίας, για να ανακαλύψει ότι τον αφορά πολύ περισσότερο από ότι νόμιζε. Θα μπορούσε να 'ναι μεταφορά κάποιας νουβέλας του Stephen King από τον τηλεοπτικό Mick Garris. Κι όμως πρόκειται για τη νέα ταινία του πολυαγαπημένου μας Francis Ford Coppola την οποία οι πρώτες εντυπώσεις περιγράφουν σαν μια ιστορία του Edgar Alan Poe σκηνοθετημένη από τον David Lynch και τον... Roger Corman! Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το φιλμ δεν είναι γυρισμένο εξ'ολοκλήρου σε τρισδιάστατο format, αλλά μόνο κατά τμήματα, όπου ο σκηνοθέτης του έκρινε ότι το απαιτούσαν οι ανάγκες της αφήγησης.

ΣΥΝ:
Στην Αμερική ο Coppola θα παρουσιάσει το φιλμ και σε περιοδεία γράφοντας κινηματογραφική ιστορία: στις προβολές αυτές θα επαναμοντάρει το υλικό του μέσω i-pad κατόπιν υποδείξεων του κοινού! Το διαβάζεις, ζηλεύεις που δε γεννήθηκες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παράλληλα σκέφτεσαι τί θα ήθελες να κάνεις σε μερικούς γραφιάδες, που επιμένουν να γράφουν για κουρασμένα γεροντοπαλίκαρα...

ΠΛΗΝ:
Η πειραματική φύση των δύο τελευταίων φιλμ του αμερικανού δημιουργού δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειονότητα κοινού και κριτικής

Trailer - Twixt

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.