The Hunger Games

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Gary Ross

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Woody Harrelson

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική ένα αγόρι κι ένα κορίτσι επιλέγονται κάθε χρόνο για να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι θανάτου που μεταδίδεται τηλεοπτικά. Κινηματογραφική μεταφορά μιας best-seller σειράς βιβλίων, που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το κενό που σύντομα θα αφήσει το «Twilight», καθώς μαθαίνουμε ότι η ηρωίδα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αγόρια που την πολιορκούν. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης Gary Ross επιστράτευσε τον Stephen Soderbergh για μερικά συμπληρωματικά γυρίσματα.

ΣΥΝ:
Μετά την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο «Winter's Bone», περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της Jennifer Lawrence με ανυπομονησία

ΠΛΗΝ:
Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Μάιο κι ο σκηνοθέτης Gary Ross καλείται να την παραδώσει έτοιμη σε διάστημα που μετά βίας προσεγγίζει τους 9 μήνες, ώστε να βγει στις αίθουσες στις 23 Μαρτίου του 2012. Όποιος βιάζεται, όλοι ξέρουμε τι παθαίνει...

Trailer - The Hunger Games

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.