The Wettest Country In The World

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
John Hillcoat

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jessica Chastain, Guy Pearce, Gary Oldman

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Τρία αδέρφια διακινούν λαθραίο αλκοόλ και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νόμο στον αμερικανικό Νότο της εποχής της Ποτοαπαγόρευσης. Νέα ταινία για τον Αυστραλό John Hillcoat βασισμένη σε νουβέλα του Matt Bondurant, την διασκευή της οποίας υπογράφει ο Nick Cave (ο γνωστός Nick Cave). Ο τελευταίος αναλαμβάνει και τη μουσική υπόκρουση του φιλμ, πάντα σε συνεργασία με τον συνήθη ύποπτο Warren Ellis. Τα τρία αδέρφια υποδύονται οι Shia LeBeouf, Tom Hardy και Jason Clarke, ενώ τον άνθρωπο που τους κάνει τη ζωή δύσκολη ο Gary Oldman

ΣΥΝ:
O John Hillcoat είναι ένας από τους συμπαθέστερους και πλέον τελειομανείς ανθρώπους που εργάζονται στην κινηματογραφική βιομηχανία, με τις ταινίες του να είναι πάντα λεπτοδουλεμένες σε επίπεδο κατασκευής. Η προηγούμενη συνεργασία του με τον Nick Cave μας έδωσε το ελεγειακό western «The Proposition», που στην χώρα μας δυστυχώς κυκλοφόρησε απευθείας σε dvd. Αν δεν το έχετε δει, μια επίσκεψη στο video club της γειτονιάς σας είναι επιβεβλημένη.

ΠΛΗΝ:
Αυτός ο Shia LaBeouf στο λαιμό μας κάθεται! Είχε αρκετές ευκαιρίες μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν απέδειξε ότι μπορεί να υποδυθεί κάτι περισσότερο από την γλάστρα δίπλα σε νταλίκες, που χτυπιούνται μεταξύ τους ανελέητα -σκεφτείτε ότι στο «A Guide to Recognizing Your Saints» του παίρνει τον αέρα ο Channing Tatum, ένας οιονεί απόφοιτος της σχολής Steven Seagal. Επίσης το όνομά του παραπέμπει σε κακό του James Bond την περίοδο του Roger Moore. Και, ειλικρινά, που πάει με τέτοια φάτσα;

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.