Red Lights

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Rodrigo Cortes

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Robert De Niro, Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Toby Jones, Elizabeth Olsen

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μια ψυχολόγος και ο βοηθός της ξεκινούν μια έρευνα που σχετίζεται με την μεταφυσική και ξεψαχνίζουν το παρελθόν και το παρόν ενός διάσημου μέντιουμ. Έχοντας εντυπωσιάσει με το κλειστοφοβικό «Buried», ο Rodrigo Cortes στρέφεται στο μεταφυσικό θρίλερ, προσελκύοντας την Sigourney Weaver, τον Cillian Murphy και τον πολυαγαπημένο μας Robert De Niro, σε ένα ρόλο που ακούγεται ότι έχει ζουμί. Υπογράφει επίσης όχι μόνο το σενάριο, αλλά και την μουσική επένδυση! Πού να πληρώνουμε τέτοια εποχή γραφιάδες και μουσικάντηδες...

ΣΥΝ:
Ο Cortes δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι θέλει να κάνει ένα 'επιστημονικό' μεταφυσικό θρίλερ, με τα μεταφυσικά φαινόμενα να δείχνουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, προσθέτοντας ότι θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση την αρχή του Poltergeist. Κέρδισε την προσοχή μας - αν δεν την είχε ήδη.

ΠΛΗΝ:
Οι προσδοκίες κοινού και κριτικών από το νεαρό δημιουργό είναι επικίνδυνα ανεβασμένες...

Trailer - Red Lights

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.