Tinker, Tailor, Soldier, Spy

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Thomas Alfredson

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Συνταξιούχος πράκτορας της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επανέρχεται στην ενεργό δράση για να ξεσκεπάσει τον σοβιετικό κατάσκοπο που φέρεται να δρα στο εσωτερικό της υπηρεσίας. Παρά το γεγονός ότι ο John LeCarre είναι ένας πολυγραφότατος και πολυδιαβασμένος συγγραφέας, ελάχιστες είναι οι κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του, με πιο χαρακτηριστική (και πιο επιτυχημένη) το «The Constant Gardener» του Fernando Meirelles. Εκείνο για το οποίο είμαστε περισσότερο περίεργοι είναι αν θα καταφέρει ο δανός Thomas Alfredson του «Let the Right One In» να δώσει στον Gary Oldman την πρώτη του υποψηφιότητα για Oscar.

ΣΥΝ:
Περιμένουμε να δούμε ένα ατμοσφαιρικό κατασκοπικό θρίλερ παλιάς κοπής και δε βλέπουμε την ώρα να απολαύσουμε το εξαιρετικό βρετανικό ερμηνευτικό επιτελείο να κεντά επί της οθόνης.

ΠΛΗΝ:
Οι φερέλπιδες ευρωπαίοι σκηνοθέτες συνήθως έχουν από μέτρια έως κακή απόδοση κατά τη μεταγραφή τους επί Αμερικανικού εδάφους (ο Jean Pierre Jeunet, o Olivier Hirschbiegel και ο Florian Henckel Von Donnersmark είναι μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα των τελευταίων ετών). Ελπίζουμε ο Thomas Alfredson να έχει καλύτερη τύχη στο χολιγουντιανό ντεμπούτο του.

Trailer - Tinker, Tailor, Soldier, Spy

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.