Mission: Impossible - Ghost Protocol

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Brad Bird

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames, Paula Patton

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Με τις τελευταίες του ταινίες να κάνουν στο box-office συμπαθητικά νούμερα, πλην όμως όχι εφάμιλλα του ένδοξου εισπρακτικού του παρελθόντος, ο Tom Cruise επιστρέφει στα σίγουρα, υποδυόμενος για τέταρτη φορά τον ελκυστικό πράκτορα Ethan Hunt. Τον πλαισιώνουν οι Jeremy Renner (για τον οποίο ακούστηκε ότι θα αναλάβει το franchise από δω και πέρα), Simon Pegg και Paula Patton. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει αυτός που κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, που δεν είναι άλλος από τον Brad Bird της Pixar, σκηνοθέτη του «Ratatouille» και των «Incredibles»!

ΣΥΝ:
Η (εικονική) πλανοθεσία του «Ratatouille» φανερώνει έναν βιρτουόζο κινηματογραφιστή που δε θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει από το animation στο live action με επιτυχία.

ΠΛΗΝ:
Το πρόβλημα που έχουμε με όλες τις κινηματογραφικές μεταφορές του «Mission Impossible» είναι ότι δείχνουν να μην έχουν συλλάβει το πνεύμα της σειράς, που προσομοιάζει προς το caper movie.

Trailer - Mission: Impossible - Ghost Protocol

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.