The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Bill Condon

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Robert Pattinson, Kristen Stewart, Michael Sheen, Taylor Lautner, Nikki Reed

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Οι περιπέτειες του ζεύγους, που έκανε το νεαρό σινεφίλ κοινό να παραληρεί και τα κορίτσια να βγάζουν μικρές, ηδονικές κραυγούλες στη θέα του Robert Pattinson, φτάνουν στο τέλος τους με ένα φινάλε που θα ολοκληρωθεί σε 2 μέρη, με το πρώτο να βγαίνει τον προσεχή Νοέμβριο και το δεύτερο το Νοέμβριο του 2012. Πολλά βαριά ονόματα είχαν ακουστεί για τη σκηνοθεσία του επιλόγου (από την Sofia Coppola μέχρι τον Gus Van Sant), τελικά όμως τη δουλειά πήρε ο Bill Condon του εξαιρετικού «Gods and Monsters» και του «Dreamgirls».

ΣΥΝ:
Η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε. Σε τούτη την ταινία ο Edward παίρνει το λουλούδι της Bella. Αξιος, άξιος!

ΠΛΗΝ:
Μετά το ανέλπιστα τρυφερό και εγκρατές πρώτο μέρος, ακολούθησαν δύο τραγελαφικά σίκουελ που φανέρωσαν τη γελοιότητα και τον συντηρητισμό του σύμπαντος που έπλασε η συγγραφέας Stephanie Meyer σε όλο τους το μεγαλείο. Για να ανατρέψει την κατάσταση ο συμπαθής Bill Condon, θα πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο του - και να μειώσει το glitter στο σώμα του βαμπιροπρίγκηπα, σαν βγαίνει να λιαστεί...

Trailer - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.