The Dark Knight Rises

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Christopher Nolan

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine, Morgan Freeman

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Christopher Nolan κλείνει το κεφάλαιο 'Σκοτεινός Ιππότης' με ένα σίκουελ που πολλοί περιμένουν σαν την Δευτέρα Παρουσία. Πολλά και εκλεκτά τα νέα πρόσωπα στο cast, ενώ η πλοκή, ως συνήθως, κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, αν και με τις διαρροές φωτογραφιών και βίντεο από τα γυρίσματα στο διαδίκτυο, είναι ζήτημα χρόνου να μάθουμε τα πάντα. Προς το παρόν πάντως αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποιο ρόλο παίζει ο Bane, τον οποίο υποδύεται ο Tom Hardy («Bronson», «Inception») και η Catwoman, την οποία υποδύεται η Anne Hathaway («The Devil Wears Prada», «Rachel Getting Married»).

ΣΥΝ:
Ήμασταν βέβαιοι ότι το «Inception» θα είναι κάτι εντυπωσιακό, αλλά ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν μπροστά σε με μια τόσο συναρπαστική, sui generis κινηματογραφική δημιουργία. Ειλικρινά δε μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να πάει στραβά με το «The Dark Knight Rises».

ΠΛΗΝ:
Ποιός μπορεί να περιμένει μέχρι τις 20 Ιουλίου του 2012;

Trailer - The Dark Knight Rises

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.