Αποτελέσματα Αναζήτησης με: C'Mon C'Mon\" να χρησιμοποιήσει ασπρόμαυρη φωτογραφία. Η απόφασή του αυτή χαρίζει στην ταινία του μεγάλο μέρος της γοητείας της. Οι \"φέτες ζωής\" από τις οποίες αποτελείται το έργο, οι καθημερινές στιγμές που συνθέτουν τον σεναριακό ιστό, αποκτούν μια άλλη διάσταση στο ασπρόμαυρο. Απομακρύνονται από το ρεαλισμό και προσεγγίζουν την αφαίρεση που συναντάμε στις ταινίες του Wim Wenders, ενός δημιουργού στον οποίο η συγκεκριμένη ταινία οφείλει πολλά.

Τίποτα σοκαριστικό δε συμβαίνει στην επιφάνεια αυτής της ταινίας. Η συναισθηματική της δύναμη, εντούτοις, είναι μεγάλη. Οι κεντρικοί της ήρωες, ο Johnny κι ο Jesse, αναπτύσσουν μια αναπάντεχη σχέση εμπιστοσύνης. Μολονότι ο Jesse είναι αυτός που, αρχικά, χρειάζεται τη φροντίδα του Johnny, ο τελευταίος θα διαπιστώσει πως έχει ανάγκη περισσότερο τον μικρό του ανιψιό. Γι' αυτό και το συγκλονιστικό γενικό πλάνο στη σκηνή της αναπόφευκτης αναχώρησης, προς το φινάλε του έργου, είναι τόσο συγκινητικό μέσα στην απλότητά του. Το «C'Mon C'Mon

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ


ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.