Προδοσία


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
Betrayal

Τμήμα του Φεστιβάλ:
Ανοιχτοί Ορίζοντες

Σκηνοθεσία: Κίριλ Σερέμπρενικοφ
Χώρα: Ρωσία
Διάρκεια: 115 λεπτά

Υπόθεση:
Ένας άντρας και μια γυναίκα, δυο απλοί γνωστοί, μαθαίνουν ότι οι μέλλοντες σύζυγοί τους διατηρούν κρυφή ερωτική σχέση. Αυτή η αποκάλυψη τους ωθεί στο να κάνουν πράγματα που δεν τολμούσαν να κάνουν πριν. Τι θα επικρατήσει -η ζήλεια ή το πάθος; Τι θα διαλέξουν - την εκδίκηση ή τη συγχώρεση; Οι πρωταγωνιστές ψάχνουν το έδαφος για να χτίσουν μια καινούρια ζωή, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε τους πράξη είναι επηρεασμένη από το δεδομένο της απιστίας, κι η απιστία έχει τη δική της λογική.

Όλες οι Προβολές του Τμήματος:
Ανοιχτοί Ορίζοντες

Πότε & Που Παίζεται

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 | ΦΡΙΝΤΑ ΛΙΑΠΠΑ - ΛΙΜΑΝΙ | 15.45

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 | ΦΡΙΝΤΑ ΛΙΑΠΠΑ - ΛΙΜΑΝΙ | 20.30

12.11.2012 | Είδαμε: Το Αγόρι Τρώει Το Φαγητό Του Πουλιού του Έκτορα Λυγίζου (2)

12.11.2012 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης για το 53ο Φεστιβάλ με Απρόοπτα

10.11.2012 | Ρεπορτάζ: Τα Βραβεία Του 53ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

10.11.2012 | Είδαμε: Το Αγόρι Τρώει Το Φαγητό Του Πουλιού του Έκτορα Λυγίζου (1)

10.11.2012 | Είδαμε: Συγχαρητήρια Στους Αισιόδοξους της Κωνσταντίνας Βούλγαρη

10.11.2012 | Είδαμε: Χαρά του Ηλία Γιαννακάκη

10.11.2012 | Είδαμε: The Capsule της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και Higita του The Boy

09.11.2012 | Είδαμε: Papadopoulos And Sons του Μάρκου Μάρκου

Διαβάστε 26 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης γράφουν οι Αμαλία Κουλακιώτη, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Πέτρος Καλογεράς, Θανάσης Γεντίμης και Νεκτάριος Σάκκας.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.