Παράνομος Έρωτας


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
Clandestine Childhood

Τμήμα του Φεστιβάλ:
Ανοιχτοί Ορίζοντες

Σκηνοθεσία: Μπενγιαμίν Αβιλα
Χώρα: Αργεντινή-Ισπανία-Βραζιλία
Διάρκεια: 110 λεπτά

Υπόθεση:
Αργεντινή, 1979. Μετά από χρόνια εξορίας, ο 12χρονος Χουάν και η οικογένειά του επιστρέφουν στην Αργεντινή με πλαστές ταυτότητες. Οι γονείς του Χουάν και ο θείος του, Μπέτο, είναι μέλη της οργάνωσης Μοντονέρος, που μάχεται ενάντια στο στρατιωτικό καθεστώς που κυβερνά τη χώρα. Εξαιτίας των πολιτικής τους δράσης, οι αρχές παρακολουθούν στενά την κάθε τους κίνηση. Οι φίλοι του στο σχολείο και η Μαρία, το κορίτσι που αγαπάει, τον ξέρουν ως Ερνέστο, ένα όνομα που δεν πρέπει να ξεχάσει, αν δεν θέλει να ρισκάρει την επιβίωση της οικογένειάς του. Μια ιστορία για την αντίσταση, τη μυστική ζωή και την αγάπη. Η ιστορία μιας λαθραίας εφηβείας.

Όλες οι Προβολές του Τμήματος:
Ανοιχτοί Ορίζοντες

Πότε & Που Παίζεται

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 | ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ - ΛΙΜΑΝΙ | 15.00

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 | ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ | 22.00

12.11.2012 | Είδαμε: Το Αγόρι Τρώει Το Φαγητό Του Πουλιού του Έκτορα Λυγίζου (2)

12.11.2012 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης για το 53ο Φεστιβάλ με Απρόοπτα

10.11.2012 | Ρεπορτάζ: Τα Βραβεία Του 53ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

10.11.2012 | Είδαμε: Το Αγόρι Τρώει Το Φαγητό Του Πουλιού του Έκτορα Λυγίζου (1)

10.11.2012 | Είδαμε: Συγχαρητήρια Στους Αισιόδοξους της Κωνσταντίνας Βούλγαρη

10.11.2012 | Είδαμε: Χαρά του Ηλία Γιαννακάκη

10.11.2012 | Είδαμε: The Capsule της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και Higita του The Boy

09.11.2012 | Είδαμε: Papadopoulos And Sons του Μάρκου Μάρκου

Διαβάστε 26 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης γράφουν οι Αμαλία Κουλακιώτη, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Πέτρος Καλογεράς, Θανάσης Γεντίμης και Νεκτάριος Σάκκας.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.