Δράμα


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
Drama+ Τμήμα του Φεστιβάλ:
Ανοιχτοί Ορίζοντες

Σκηνοθεσία: Ματίας Λίρα
Χώρα: Χιλή
Διάρκεια: 75 λεπτά

Υπόθεση:
Τρεις σπουδαστές θεάτρου, επηρεασμένοι από τις διδαχές ενός χαρισματικού καθηγητή και την υποκριτική τεχνική του Γάλλου θεωρητικού Αντονέν Αρτώ, αρχίζουν να πειραματίζονται με τη ζωή τους, ψάχνοντας αληθινά συναισθήματα και καταστάσεις για να ενσαρκώσουν επί σκηνής. Η εμμονή που τους κυριεύει να γίνουν καλύτεροι ηθοποιοί τους φέρνει μπροστά στις πιο σκοτεινές πλευρές τους, κάνοντάς τους να ξεπεράσουν όρια που ούτε οι ίδιοι ούτε οι καθηγητές τους μπορούσαν να φανταστούν.

Όλες οι Ταινίες του Τμήματος: Ανοιχτοί Ορίζοντες

Πότε & Που Παίζεται

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 | ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ - ΛΙΜΑΝΙ | 19.30

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 | ΤΖΟΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ - ΛΙΜΑΝΙ | 13.15

(14.11.2011) Είδαμε: «This Must Be The Place» του Paolo Sorrentino

(14.11.2011) Είδαμε: «Le Vendeur» του Sebastien Pilote

(13.11.2011) Ρεπορτάζ: Όλα τα Βραβεία του 52ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

(12.11.2011) Είδαμε: «Best Intentions» του Adrian Sitaru (2)

(12.11.2011) Είδαμε: «Land Of Oblivion» του Michale Boganim

(12.11.2011) Είδαμε: «Best Intentions» του Adrian Sitaru (1)

(10.11.2011) Είδαμε: «If not Us, Who?» (Wer Wenn Nicht Wir) του Andres Veiel

(10.11.2011) Είδαμε: «Un Amour De Jeunesse» της Mia Hansen-Love

Διαβάστε 25 Ρεπορτάζ


© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.