+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

Τελετή Απονομής: Oscars 2010


Richard Harbaugh / ©A.M.P.A.S.

Ο Sean Penn ανοίγοντας το φάκελο για το Oscar A' Γυναικείου ρόλου.

ΠρώτηΠροηγούμενηΕπόμενηΤελευταία

[ Επιστροφή στη Gallery: Τελετή Απονομής: Oscars 2010 ]

[ Αρχική Σελίδα Αφιερώματος: Oscars 2010 ]

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 6:
To 1981 η Bette Midler έκλεψε την παράσταση παρουσιάζοντας το Oscar Τραγουδιού και δημιούργησε μια σκηνή ανθολογίας με τον ακόλουθο μονόλογο: "Καλύτερο Πρωτότυπο τραγούδι είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για την ταινία και όχι απλώς ένα σκουπίδι που βρήκε ο παραγωγός πεταμένο πάνω στο κάθισμα του πιάνου. Καταλάβατε? Υποψήφια τραγούδια είναι: 'Arthur's Theme', γνωστό και ως 'The Best Τhat You Can Do', γνωστό και ως 'εκείνο το τραγούδι για το φεγγάρι και τη Νέα Υόρκη', γνωστό και ως '4 Συνθέτες για 1 Τραγούδι' ένα ωραίο κομμάτι. Το τραγούδι 'Endless Love' (Ατέλειωτη αγάπη) από την ατέλειωτη ταινία «Endless Love» μουσική και στίχοι από τον πάμπλουτο Lionel Richie. Πώς σας φαίνεται μέχρι τώρα παιδιά; Από το «Great Muppet Caper» το τραγούδι 'The First Time It Happens' μουσική και στίχοι του Joe - δεν είναι εύκολο να είσαι πράσινος - Reponzo. 'For Your Eyes Only' από την ταινία «For Your Eyes Only» (Για τα Μάτια Σου Μόνο), και πραγματικά δεν αστειεύονται, δεν άντεχα να δω ούτε ένα πλάνο της ταινίας και τέλος η προσωπική μου προτίμηση 'One More Hour'. Ωραία, πλάκα είχε, το διασκέδασα πραγματικά."

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!





© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)