+ 37 φωτό από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ 50 φωτό από την Αίθουσα Τύπου

+ 165 φωτό από την Τελετή Απονομής

+ 88 φωτό από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2010

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2010

+ Live Blogging: Oscar 2010

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 67η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

(500) Days of Summer

A Serious Man

An Education

Avatar

District 9

Inglourious Basterds

Invictus

It's Complicated

Julie And Julia

Precious

Star Trek

The Hangover

The Hurt Locker

Up

+ Όλα τα Φαβορί.

 

 + Photo Corner: Oscars 2010
Ο Ryan Bingham («Crazy Heart») νικητής του βραβείου Oscar στην κατηγορία Kαλύτερου Tραγουδιού με την απονεμήτρια Amanda Seyfried.Ο Ryan Bingham («Crazy Heart») νικητής του βραβείου Oscar στην κατηγορία Kαλύτερου Tραγουδιού με την απονεμήτρια Amanda Seyfried.Ο Ryan Bingham («Crazy Heart») νικητής του βραβείου Oscar στην κατηγορία Kαλύτερου Tραγουδιού.Ο Mark Boal («The Hurt Locker») νικητής του βραβείου Oscar στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.Ο Mark Boal («The Hurt Locker») νικητής του βραβείου Oscar στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.
 + Αίθουσα Τύπου: Oscars 2010
Ο Javier Bardem.Ο Javier Bardem.Ο Robin Williams.Η Julianne Moore και ο Bart Freundlich.Η Julianne Moore.
 + Τελετή Απονομής: Oscars 2010
Ο Jeffrey Fletcher («Precious») παραλαμβάνει το βραβείο Oscar διασκευασμένου σεναρίου.Η Miley Cyrus και η Amanda Seyfried ανέλαβαν να απονείμουν τα Oscar στις κατηγορίες καλύτερου τραγουδιού.Η Tina Fey και ο Robert Downey Jr. ετοιμάζονται να απονείμουν το Oscar καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.Η Sandra Bullock απονέμει το βραβείο Oscar για την καλύτερη φωτογραφία στον Mauro Fiore («Avatar»).Η Cameron Diaz και ο Steve Carel απονέμουν το βραβείο Oscar για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων.

07:01

O Steve Martin και ο Alec Baldwin κλείνουν την τελετή εισβάλλοντας στη σκηνή... και προσφέρονται να ελαφρύνουν την Bigelow παίρνοντας τα αγαλματάκια της. Μετά από τρεισήμισι ώρες η 82η τελετή απονομής...

Συνεχής σχολιασμός της 82ης απονομής των Βραβεία Oscar!

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar...

Με την ευκαιρία της 82ης απονομής των βραβείων Oscar, το CinemaNews.gr σας φέρνει για 9η χρονιά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο ανανγνωρισμένα κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη.

Μέχρι τη βραδιά της Κυριακής 7 Μαρτίου το αφιέρωμα θα εμπλουτίζεται με όλες τις εξελίξεις γύρω από τα Oscar, 'κάνοντας στάση' την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

Το Αφιέρωμα στην 82η απονομή των βραβείων Oscar επιμελήθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Μανώλης Δούνιας, σε συνεργασία με το Θανάση Γεντίμη.

Κείμενα συνεισέφεραν οι: Νεκτάριος Σάκκας, Γιάννης Βασιλείου, Πέτρος Καλογεράς, Λουκιανός Κοροβέσης και η Μαριάννα Ράντου.

CinemaNews.gr on Facebook

Trivia 42:
Η τελετή απονομής έχει αναβληθεί 3 φορές. Το 1938 αναβλήθηκε 1 εβδομάδα λόγω των πλημμύρων που έπλητταν το Λος Αντζελες, το 1968 μεταφέρθηκε 2 μέρες μετά για να μην συμπίπτει με την κηδεία του δολοφονημένου Martin Luther King και το 1981 έγινε την επομένη από την προγραμματισμένη λόγω της απόπειρας δολοφονίας εναντίων του αμερικανού προέδρου Ronald Reagan.

+ Διαβάστε Και τα 82 Trivia για τα Oscar!

© 2000-2010 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)