+ Οι Ατάκες Της 81ης Απονομής

+ Φωτορεπορτάζ από το Photo Corner στα Παρασκήνια

+ Φωτορεπορτάζ από την Αίθουσα Τύπου

+ Φωτορεπορτάζ από την Τελετή Απονομής

+ Φωτορεπορτάζ από το Κόκκινο Χαλί

+ Πρώτο Σχόλιο: Απονομή Oscar 2009

+ Η Λίστα των Νικητών στα Oscar 2009

+ Live Blogging: Oscar 2009

+ Οι Προβλέψεις Για Τους Φετινούς Νικητές

+ Προβλέψεις Νικητών: Ταινία Σκηνοθεσία

+ Προβλέψεις Νικητών: Ανδρικοί Ρόλοι

+ Προβλέψεις Νικητών: Γυναικείοι Ρόλοι

+ Προβλέψεις Νικητών: Κατηγορίες Σεναρίων

+ Οι Νικητές στα BAFTA

+ Οι Νικητές της Ένωσης Σεναριογράφων

+ Φωτορεπορτάζ από το Γεύμα των Υποψηφίων

+ Οι Νικητές της Ένωσης Σκηνοθετών

+ Φωτορεπορτάζ από τα SAG Awards

+ Οι Νικητές της Ένωσης Ηθοποιών

+ Οι Νικητές της Ένωσης Παραγωγών

+ Οι Υποψηφιότητες Των Oscar

+ Η Πορεία Προς Τις Υποψηφιότητες

+ Οι Υποψηφιότητες των BAFTA

+ H Shortlist για την κατηγορία Ξενόγλωσσου Oscar

+ Το φαινόμενο Kate Winslet και... το σύνδρομο Sigourney Weaver!

+ To Ξέσπασμα του Josh Brolin.

+ Σχόλιο: Χρυσές Σφαίρες με Εκπλήξεις!

+ Φωτορεπορτάζ από τις Χρυσές Σφαίρες

+ Live Blogging: 66η Απονομή Χρυσών Σφαιρών

+ Οι Νικητές Στις Χρυσές Σφαίρες

+ Ο Φετινός Παρουσιαστής

+ Όλα τα βραβεία πριν τα Oscar

(13) The Curious Case of Benjamin Button

(10) Slumdog Millionaire

(8) Milk

(8) The Dark Knight

(6) Wall-E

(5) Doubt

(5) Frost/Nixon

(5) The Reader

(3) Changeling

+ Όλες Οι Υποψήφιες Ταινίες.

 

 Γίνετε μέλη στο Facebook group του CinemaNews.gr

Live Blogging Oscar 2009: Ζωντανά η Τελετή Απονομής.

06:56

O Hugh Jackman ανεβαίνει για τελευταία φορά στη σκηνή κλείνοντας τη βραδιά με μια τελευταία καινοτομία. Παράλληλα με τους τίτλόυς τέλους το κοινό έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά σκηνές από τις ταινίες «Sherlock Holmes», «Public Enemies», «Julie & Julia», «The Soloist», «Up», «Fame», «Terminator Salvation», «500 Days Of Summer», «Amelia», «Whatever Works», «Inglorious Basterds», «Monsters vs Aliens», «Harry Potter And The Half-Blood Prince» και «Angels & Demons».

06:52

Είναι η ώρα του τελευταίου φακέλου της βραδιάς. Νικητής του Oscar Καλύτερης Ταινίας είναι το «Slumdog Millionaire». Στη σκηνή ανεβαίνει σύσσωμο το cast της ταινίας, ανάμεσα στα οποία και οι πιτσιρικάδες πρωταγωνιστές. Τον ευχαριστήριο λόγο αναλαμβάνει ο παραγωγός Christian Colson αναφερόμενος στην ομαδική δουλειά της ταινίας και όλους τους συνεργάτες του.

06:47

Και πάλι χωρίς διακοπή στη σκηνή ανεβαίνει ο Steven Spielberg για την απονομή του κορυφαίου βραβείου της βραδιάς: το Oscar Καλύτερης Ταινίας. Το σχετικό clip των υποψηφίων είναι διανθισμένο από μια ενδιαφέρουσα επιλογή σχετικών αποσπασμάτων ταινιών που έχουν κερδίσει βραβεία Oscar κατά το παρελθόν.

06:43

Το βραβείο Oscar Α' Ανδρικού ρόλου απονέμεται στον Sean Penn για την ερμηνεία του στο «Milk». Ίσως στην πιο αμφιλεγόμενη κατηγορία της βραδιάς ο Penn κάνει την ανατροπή και παίρνει το δεύτερο βραβείο Oscar της καριέρας του. Η πρώτη του ατάκα είναι εμπνευσμένη ("you commie, homo-loving sons of guns"), με αναφορά στο ρόλο του. Δηλώνει (και φαίνεται) αιφνιδιασμένος και βγάζει το σκονάκι της 'ταινίας στιγμής' με τα ονόματα που δεν πρέπει να ξεχάσει ανάμεσα στους οποίους και ο Gus Van Sant. Συνεχίζει την ομιλία του με αναφορά στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ανάμεσα στα οποία και το δικαίωμα του γάμου. Κλείνει το λόγο του αναφερόμενος στο Barack Obama ("elegant president") αλλά και στον συνυποψήφιό του Mickey Rourke.

06:24

Χωρίς διακοπή περνάμε στο Oscar Α' Ανδρικού ρόλου ξεκινώντας με το clip αναδρομής. Η πεντάδα των απονεμητών αποτελείται από τους Robert DeNiro, Ben Kingsley, Adrien Brody, Anthony Hopkins και ο Michael Douglas, οι οποίοι ξεκινούν την παρουσίαση των υποψηφίων. DeNiro κλέβει την παράσταση αναφερόμενος στον Sean Penn ενώ το όνομα της Google αναφέρεται διακριτικά από τον Adrien Brody.

06:32

To βραβείο Oscar Α' Γυναικείου ρόλου απονέμεται στην Kate Winslet για την ερμηνεία της στο «The Reader». Είναι η ώρα της δικαίωσης για την ηθοποιό που με την έκτη υποψηφιότητα κερδίζει το πολυπόθητο Oscar. Η Kate Winslet ανεβαίνει στη σκηνή και χαιρετά την πεντάδα των απονεμητών. Ο ευχαριστήριος λόγος της έχει τη γνήσια συγκίνηση της νίκης. Από τις πιο αυθόρμητες στιγμές, όταν αναζητά τον πατέρα της στο κοινό, ο οποίος με ένα σφύριγμα δίνει το στίγμα του στην αίθουσα. Κανένας δεν τολμά να τη διακόψει, όσο ευχαριστεί τους συνεργάτες της στην ταινία αλλά και τις υπόλοιπες τέσσερις υποψήφιες της κατηγορίας.

06:26

Ετοιμαζόμαστε για το βραβείο Oscar Α' Γυναικείου ρόλου ξεκινώντας με το clip με νικήτριες προηγούμενων χρονιών. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι βραβευμένες με Oscar σε αυτή την κατηγορία Sophia Loren, Shirley MacLaine, Halle Berry, Nicole Kidman και Marion Cotillard. Καθεμία παρουσιάζει μια εκ των υποψηφίων κυριών.

06:20

To Oscar καλύτερης Σκηνοθεσίας απονέμεται στον Danny Boyle για το «Slumdog Millionaire». O Βρετανός σκηνοθέτης ανεβαίνει στη σκηνή χοροπηδώντας κάνοντας μια αναφορά στα παιδιά του. Μετά τις καθιερωμένες ευχαριστίες στην οικογένειά του συνεχίζει του συντελεστές της ταινίας (και τη Warner που έδωσε την παραγωγή στο Fox Searchlight). Ο Danny Boyle ευχαριστεί δημόσια το χορογράφο της τελικής σκηνής τον οποίο πρόσφατα ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει να αναφέρει στους τίτλους τέλους.

06:16

Είναι σειρά για το Oscar καλύτερης σκηνοθεσίας και ο Hugh Jackman αναφέρεται στον πρόεδρο της Ακαδημίας του οποίου η θητεία τελειώνει σύντομα Sid Ganis (αναφέροντας ότι φέτος έκανε δώρο στην απονομή την υποχώρηση να μην εκφωνήσει λόγο). Η Reese Witherspoon βρίσκεται στη σκηνή για την απονομή του βραβείου, παρουσιάζοντας τις υποψήφιες ταινίες.

06:10

Σε μια από τις πιο καθιερωμένες στιγμές των απονομών, είναι ώρα για να θυμηθούμε τους ανθρώπους του κινηματογράφου που έφυγαν από τη ζωή το 2008. Φέτος η Queen Latifah ντύνει με ένα τραγούδι το σχετικό clip που προβάλλεται στο τεράστιο video wall.

06:08

Το Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας απονέμεται στο «Departures» από την Ιαπωνία. Μια από τις λίγες ανατροπές της σημερινής απονομής. Το βραβείο παραλαμβάνει με σπαστά Αγγλικά ο σκηνοθέτης Yojiro Takita, ενώ αποχωρώντας ακούμε μια ενδιαφέρουσα εκτέλεση από τα 'Παιδιά του Πειριαιά'.

06:02

Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία της βραδιάς, και ετοιμαζόμαστε για το Oscar Ξενόγλωσσης Ταινίας. Ο Hugh Jackman καλωσορίζει τον Liam Neeson και την πρωταγωνίστρια του «Slumdog Millionaire» Freida Pinto.

06:00

Το Oscar καλύτερου τραγουδιού απονέμεται στο «Slumdog Millionaire» για το τραγούδι 'Jai Ho'. Και πάλι στη σκηνή ο A.R. Rahman παραλαμβάνει το 2ο δικό του Oscar για τη βραδιά.

05:55

Το ζευγάρι Efron - Hudgens παρουσιάζουν μια κοινή σύνθεση για τα τρία υποψήφια τραγούδια στην κατηγορία Oscar καλύτερου τραγουδιού. Είναι η πρώτη φορά φέτος που τα υποψήφια τραγούδια παρουσιάζονται μαζί και όχι πλήρη.

05:53

Ο Zac Efron και η Vanessa Hudgens («High School Musical 3») απονέμουν το Oscar μουσικής επένδυσης στον A.R. Rahman για το «Slumdog Millionaire». Ανεβαίνοντας με το σκονάκι του στη σκηνή ευχαριστεί τους συνεργάτες αλλά και τη μητέρα του.

05:50

O Hugh Jackman μας βάζει στο κλίμα για την απονομή του Oscar μουσική επένδυσης. Επιλεγμένα αποσπάσματα από τα υποψήφια score παίζονται live από την ορχήστρα της Ακαδημίας ενώ στη γιγαντοοθόνη προβάλλονται αποσπάσματα από τις αντίστοιχες ταινίες υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με Oscar Michael Giacchino

05:41

O Eddie Murphy υποδέχεται το κοινό μετά από σύντομο διάλειμμα, για το τιμητικό βραβείο Jean Hersholt. Το βραβείο απονέμεται στο θρύλο της κωμωδίας Jerry Lewis, η καριέρα του οποίου και κυρίως η φιλανθρωπική του δράση για τα παιδιά, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2 δις δολάρια. Ο αυθεντικός 'Nutty Professor' ανεβαίνει στη σκηνή καταχειροκροτούμενος και με ένα σεμνό λόγο ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και την Ακαδημία.

05:35

Ο Will Smith συνεχίζει ακάθεκτος, με το Oscar Μοντάζ. Το βραβείο Oscar για το καλύτερο Μοντάζ απονέμεται στο «Slumdog Millionaire». Παραλαμβάνει ο μοντέρ της ταινίας Chris Dickens ευχαριστώντας κατά τα ειωθότα του συνεργάτες του.

05:31

Τρίτη απονομή από τον Will Smith παρουσιάζοντας το Oscar Ηχητικής Μείξης (Sound Mixing). Το βραβείο Oscar καλύτερης Ηχητικής Μείξης απονέμεται στο «Slumdog Millionaire». Παραλαμβάνει εμφανώς έκπληκτος και συγκινημένος ο Resul Pookutty.

05:28

Συνεχίζοντας ο Will Smith παρουσιάζει - μετά από ένα σαρδάμ - το Oscar Ηχητικού Μοντάζ (Sound Editing). Το βραβείο Oscar καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ απονέμεται στο «The Dark Knight». Παραλαμβάνει ο Richard King.

05:25

Την παρουσίαση του Oscar Οπτικών Εφέ αναλαμβάνει ο Will Smith, λάτρης των ταινιών δράσης. Το βραβείο Oscar καλύτερων Οπτικών Εφέ απονέμεται στο «The Curious Case of Benjamin Button» και στη σκηνή για να το παραλάβει ανεβαίνει ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Eric Barba.

05:21

O Hugh Jackman επιστρέφει στη σκηνή του Kodak Theatre, με μια αναφορά στον Francois Truffault. Είναι σειρά για τα βραβεία των εφέ και την εισαγωγή κάνει ένα ωραίο μοντάζ από σκηνές δράσης φετινών ταινιών.

05:17

Το βραβείο Oscar καλύτερου Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους απονέμεται στο «Smile Pinki» της Megan Mylan, η οποία και το παραλαμβάνει.

05:13

Το βραβείο Oscar καλύτερου Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους απονέμεται στο «Man on Wire» του James Marsh, ο οποίος όμως δεν ανεβαίνει στη σκηνή μόνος με τον παραγωγό του αλλά και τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον ακροβάτη Philippe Petit ο οποίος κλείνει τον λόγο του ισορροπώντας το αγαλματάκι στο... πηγούνι του.

05:11

Μετά τη συγκίνηση για την απονομή του μεταθανάτιου Oscar στον Heath Ledger, το κλίμα 'χαλαρώνει' με την απονομή των δυο βραβείων Oscar στην κατηγορία των Ντοκιμαντέρ. Μετά το σχετικό clip παρουσίασης, στη σκηνή για την απονομή βρίσκεται ο Bill Maher σκηνοθέτης και παραγωγός του ντοκιμαντέρ «Religulous».

05:08

Το βραβείο Oscar Β' Ανδρικού ρόλου απονέμεται στον εκλιπόντα Heath Ledger για το «The Dark Knight». Στη σκηνή για να παραλάβουν το χρυσό αγαλματάκι ανεβαίνουν οι γονείς του και η αδελφή του. Σε ένα καλά προετοιμασμένο ευχαριστήριο λόγο, ο πατέρας του αδικοχαμένου ηθοποιού απευθύνεται στο συγκινημένο ακροατήριο ευχαριστώντας για το βραβείο. Η μητέρα του δίνει το στίγμα, αναφέροντας πως η σημερινή νίκη ας είναι μια μέρα γιορτής και όχι θλίψης.

05:01

Ετοιμαζόμαστε για το βραβείο Oscar Β' Ανδρικού ρόλου. Μετά το clip για τους νικητές παρελθόντων ετών και συνεχίζοντας το καινοφανές μοντέλο στη σκηνή ανεβαίνουν οι Christopher Walken, Kevin Kline, Cuba Gooding Jr., Alan Arkin και ο Joel Gray. Καθένας από την πεντάδα παρουσιάζει έναν από τους υποψήφιους στην κατηγορία.

04:51

Και πάλι ο Hugh Jackman στη σκηνή, με αναφορά στα εισιτήρια του «Mamma Mia!» και την επιστροφή των musical. Είναι η αρχή για ένα μουσικό χορευτικό old fashioned, με πολλές αναφορές σε δημοφιλή τραγούδια από τα 60's μέχρι σήμερα και την Beyonce σε συνοδευτικό ρόλο. Το μουσικό νούμερο έχει την υπογραφή του Baz Luhrmann και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Στο κλείσιμο εμφανίζονται και τα ζευγάρια Zac Efron - Vanessa Hudgens («High School Musical 3» και Amanda Seyfried - Dominic Cooper («Mamma Mia!»).

04:45

Η τριάδα James Franco, Seth Rogen και Janusz Kaminski παρουσιάζουν το βραβείο Oscar ταινίας μικρού μήκους. Το βραβείο Oscar απονέμεται στη μικρού μήκους ταινία «Spielzeugland» (Toyland). Το βραβείο παραλαμβάνει ο Γερμανός σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας Jochen Alexander Freydank.

04:41

Επιστροφή στην απονομή με ένα χιουμοριστικό clip εμπνευσμένο από το «Pineapple Express» με θέμα τις υποψήφιες ταινίες αλλά και εκείνες που δεν τα κατάφεραν. James Franco και Seth Rogen δίνουν ρέστα, ενώ δεν αργεί να μπει στην παρέα τους και ο βραβευμένος διευθυντής φωτογραφίας Janusz Kaminski.

04:38

Η Jessica Biel παρουσιάζει τα βραβεία 'Sci-Tech' σε μια σύνοψη του σχετικού δείπνου απονομής που έγινε πριν δυο εβδομάδες.

04:35

Το βραβείο Oscar καλύτερης φωτογραφίας απονέμεται στο «Slumdog Millionaire». O Anthony Dod Mantle παραλαμβάνει το αγαλματάκι

04:31

O Hugh Jackman βάζει στο κλίμα για το βραβείο Oscar καλύτερης Φωτογραφίας, πριν ανέβουν στη σκηνή o Ben Stiller και η Natalie Portman. Με ένα εμφανώς ψεύτικο μούσι ο Ben Stiller, σατιρίζει τα τελευταία κατορθώματα του Joaquin Phoenix (που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά το σινεμά και ξεκινά καριέρα στο τραγούδι). Την ώρα που η Natalie Portman ανακοινώνει τις υποψηφιότητες, ο Stiller περιφέρεται ασκόπως στη σκηνή.

04:25

Ο Robert Pattinson από το «Twilight» και η Amanda Seyfried από το «Mamma Mia!» παρουσιάζουν ένα clip με ρομαντικές σκηνές από τις ταινίες του 2008. Μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσθήκη στη φετινή τελετή.

04:22

Τρίτο βραβείο στη σειρά από το ζευγάρι Daniel Craig και Sarah Jessica Parker, αυτή τη φορά το βραβείο Make-Up. Το βραβείο Oscar καλύτερου Makeup απονέμεται στο «Curious Case of Benjamin Button». Προετοιμασμένος ο νικητής ανεβαίνει στη σκηνή με τη λίστα των ονομάτων που δεν πρέπει να ξεχάσει, απαριθμώντας τα με ρυθμό... πολυβόλου.

04:19

Συνεχίζοντας ο Daniel Craig και η Sarah Jessica Parker μας βάζουν στο πνεύμα για την απονομή της κατηγορίας καλύτερων κοστουμιών. Το βραβείο Oscar καλύτερων κοστουμιών απονέμεται στο «The Duchess».

04:15

Επιστρέφουμε στο Kodak Theatre με τον Hugh Jackman να μας προετοιμάζει για το βραβείο Καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Στη σκηνή ο Daniel Craig και η Sarah Jessica Parker. Το βραβείο Oscar καλύτερης καλλιτεχνικής διεύθυνσης απονέμεται στο «The Curious Case Of Benjamin Button».

04:09

Η Jennifer Aniston και ο Jack Black παραμένουν στη σκηνή για την απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, μικρού μήκους. Το βραβείο πάει στο 'La Maison en Petits Cubes'. Παραλαμβάνει ο Kunio Kato.

04:06

Το βραβείο Oscar καλύτερης ταινίας Κινουμένων Σχεδίων πηγαίνει στο «Wall-E». Στη σκηνή ανεβαίνει για να παραλάβει το βραβείο, ο Andrew Stanton, σκηνοθέτης της ταινίας. Ξεχωρίζει η αναφορά του στον καθηγητή του που του είχε δώσει μικρό ρόλο στο 'Hello Dolly'.

04:05

Στη σκηνή η Jennifer Aniston και ο Jack Black, για την κατηγορία καλύτερης Animated ταινίας. O Jack Black κάνει ένα έξυπνο αστείο για τον ανταγωνισμό μεταξύ Dreamworks και Pixar πριν περάσουν σε ένα Wall-E clip φτιαγμένο ειδικά για την απονομή, όπου ο Wall-E ανακαλύπτει μια βιντεοκασσέτα με τις υποψήφιες ταινίες.

04:01

Το βραβείο Oscar διασκευασμένου σεναρίου απονέμεται στον Simon Beaufoy για το «Slumdog Millionaire». Στον ευχαριστήριο λόγο του αποδεικνύει πως οι σεναριογράφοι, μοιάζουν περισσότερο ετοιμόλογοι ανεβαίνωντας στη σκηνή. Ο ευχαριστήριος λόγος του Beaufoy δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη ευχαριστώντας τους βασικούς συντελεστές της ταινίας.

03:56

Το βραβείο Oscar πρωτότυπου σεναρίου απονέμεται στον Dustin Lance Black, για το σενάριο του «Milk». Ο νεαρός σεναριογράφος ανεβαίνει στη σκηνή, παραλαμβάνει το βραβείο του και προχωρά σε ένα ευχαριστήριο λόγο με αναφορές στο Harvey Milk αλλά και τη δική του σεξουαλικότητα.

03:52

Επιστροφή στο Kodak Theatre, με τον Hugh Jackman να μας προετοιμάζει για το εισαγωγικό clip για τα βραβεία σεναρίου. Στη σκηνή ανεβαίνει η Tina Fay και ο Steve Martin. Η νέα και η παλιά φρουρά των κωμικών της Αμερικής συναντιέται στη σκηνή, με ένα ευφάνταστο κείμενο.

03:47

H Tilda Swinton ανακοινώνει πως το Oscar Β' Γυναικείου ρόλου πηγαίνει στην Penelope Cruz για το «Vicky Christina Barcelona». Η νικήτρια μοιάζει αρκετά ψύχραιμη, παρότι συγκινημένη, και ευχαριστεί τους συνεργάτες της, το Woody Allen αλλά και τον Pedro Almodovar. Κλείνει με μια ενδιαφέρουσα αναφορά στην τέχνη ως παγκόσμια γλώσσα και μια αναφορά στα Ισπανικά.

03:42

Πέντε παρουσιάστριες στη σκηνή για την κατηγορία Β' Γυναικείου ρόλου. Πρόκειται για τις Tilda Swinton, Eva Marie Saint, Goldie Hawn, Whoopie Goldberg και Angelica Houston.

03:41

Αναφορά στις νικήτριες της κατηγορίας B' Γυναικείου ρόλου, με ειδικό video αναδρομής, με επιλεγμένα αποσπάσματα από το παρελθόν του θεσμού. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στο concept της απονομής.

03:38

Το ξεκίνημα της τελετής αποδεικνύεται διαφορετικό, με τον Hugh Jackman να απευθύνει το λόγο σε πολλούς από τους υποψηφίους στις κατηγορίες καλύτερης ερμηνείας, άνδρες και γυναίκες.

03:30

Η 81η τελετή απονομής των βραβείων Oscar ξεκινά αποκαλύπτοντας μια εντυπωσιακή σκηνή διακοσμημένη με χιλιάδες λαμπερούς κρυστάλλους. O Hugh Jackman ξεκινά τη φετινή παρουσίαση με αναφορές στην Kate Winslet, Robert Downey Jr αλλά και την οικονομική κρίση. Το opening act είναι ένα (φαινομενικά) αυτοσχέδιο τραγούδι με αναφορές στις υποψήφιες ταινίες «Slumdog Millionaire», «Milk», «Dark Knight», «The Curious Case Of Benjamin Button», «Frost/Nixon», «The Reader», «The Wrestler». Η διάταξη της σκηνής φέτος επιτρέπει στον Jackman να κατέβει και να γονατίσει μπροστά στην Kate Winslet αλλά και να 'βουτήξει' την Anne Hathaway για να τον συνοδέψει στο σκέλος του «Frost/Nixon». Το κορύφωμα με την ατάκα "Ι'm Wolverine" είναι όλα τα λεφτά και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν επρόκειτο για playback!

Θανάσης Γεντίμης

Μοιράσου Αυτό Το Άρθρο

Trivia 20:
Η Linda Hunt είναι η μόνη ηθοποιός που κέρδισε Oscar ερμηνεύοντας έναν άντρα στην ταινία «The Year of Living Dangerously» (1983).

+ Διαβάστε Και τα 81 Trivia για τα Oscar!





© 2000-2009 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.

OSCAR®, OSCARS®, ACADEMY AWARD®, ACADEMY AWARDS® and the Oscar statuette are registered trademarks and service marks of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (A.M.P.A.S.)