Έκπληξη στην επίδειξη Valentino: Οι Zoolander και Hansel ανακοίνωσαν sequel (video)

Θανάσης Γεντίμης  |  10-03-2015
Έκπληξη στην επίδειξη Valentino: Οι Zoolander και Hansel ανακοίνωσαν sequel (video)

Οι πληροφορίες υπήρχαν από καιρό, αλλά επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Derek Zoolander, το sequel παίρνει σάρκα και οστά. Πριν από λίγες ώρες το διάσημο μοντέλο Derek Zoolander (Ben Stiller) και ο εξίσου λαμπερός ανταγωνιστής του Hansel (Owen Wilson) ανακοίνωσαν πως το «Zoolander 2» θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016. Και το έκαναν συμμετέχοντας στην επίδειξη μόδας του Valentino στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (συναντώντας μάλιστα και την ίδια την Anna Wintour στα παρασκήνια). Όπως ήταν λογικό η εμφάνιση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στο κοινό που αστραπιαία ανέβασε φωτογραφίες και video στα social media.

Το σενάριο της νέας ταινίας υπογράφει ο Ben Stiller και ο Justin Theroux, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει και τα σκηνοθετικά ηνία. Το «Zoolander» (2001) σε σκηνοθεσία Ben Stiller είχε καταφέρει με προϋπολογισμό μόλις 28 εκ. δολαρίων να κάνει εισπράξεις 60 εκ. δολαρίων και να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας. Ήδη έχει ανακοινωθεί πως στη νέα ταινία θα συμμετάσχει η Penelope Cruz, ενώ εκτός απροόπτου θα επιστρέψει και ο Will Ferrell στο ρόλο του Mugatu.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.