Αποκαλύφθηκε το cast και ο τίτλος για το 24ο φιλμ του πράκτορα 007

Θανάσης Γεντίμης  |  04-12-2014
Αποκαλύφθηκε το cast και ο τίτλος για το 24ο φιλμ του πράκτορα 007

Στα διάσημα Pinewood Studios του Λονδίνου έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για την 24η κινηματογραφική εμφάνιση του πιο αγαπητού μυστικού πράκτορα. Του γνωστού σε όλους James Bond. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Sam Mendes και η παραγωγός Barbara Broccoli, η νέα ταινία θα έχει τον τίτλο «SPECTRE» ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2015 (στην Ελλάδα από 22 Οκτωβρίου).

Όπως ανακοινώθηκε επίσης στο cast επιστρέφουν εκτός του Daniel Craig στο ρόλο του 007, οι Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris και Ralph Fiennes. Το ρόλο του αρχι-κακού Oberhauser θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος με Oscar, Christoph Waltz ενώ δύο αγαπητές ηθοποιοί θα είναι τα "κορίτσια" του Bond. Πρόκειται για την Monica Bellucci ως Lucia Sciarra και τη Lea Seydoux ως Madeleine Swann. Στο cast προστίθενται επίσης οι David Bautista («Guardians Of The Galaxy») και Andrew Scott (ο Jim Moriarty του τηλεοπτικού Sherlock. Φυσικά επιστρέφει στην οθόνη και η Aston Martin, που δημιούργησε τη νέα DB10 για να οδηγήσει ο James Bond.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που δόθηκε στη δημοσιότητα, "Ένα αινιγματικό μήνυμα από το παρελθόν του Bond, τον οδηγεί στα ίχνη μιας παράνομης οργάνωσης. Και όσο ο M μάχεται με πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει τη μυστική υπηρεσία ζωντανή, ο Bond αποκαλύπτει βήμα προς βήμα την τρομακτική αλήθεια πίσω από την SPECTRE".

Για τους αμύητους στο σύμπαν του 007, η τρομοκρατική οργάνωση SPECTRE είναι ακρωνύμιο της φράσης Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion. Εμφανίζεται σε τρία βιβλία του Ian Fleming και έξι από τις ταινίες που βασίστηκαν σε αυτά. Στη μεγάλη οθόνη τον έχουν ενσαρκώσει (μεταξύ άλλων) οι Donald Pleasence, Telly Savalas και Charles Gray, ενώ στην "εκτός franchise" ταινία «Never Say Never Again» τον υποδύθηκε ο Max von Sydow.

Εξωτερικά γυρίσματα ξεκινούν τη επόμενη Δευτέρα και θα γίνουν μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, τη Ρώμη, την πόλη του Μεξικού, την Ταγγέρη και τις Αυστριακές Αλπεις.

Δείτε εδώ το video των επίσημων ανακοινώσεων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.