Έγχρωμο θα παιχτεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση το «Nebraska» του Alexander Payne!

Θανάσης Γεντίμης  |  06-08-2014
Έγχρωμο θα παιχτεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση το «Nebraska» του Alexander Payne!

Το αμερικανικό συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο Epix θα μεταδώσει την προσεχή Κυριακή 10 Αυγούστου την έγχρωμη εκδοχή της ταινίας «Nebraska», σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Variety.

H Paramount είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη εκτός από την "κανονική" ασπρόμαυρη εκδοχή του «Nebraska» και μια έγχρωμη, ως λύση ανάγκης για τις περιοχές εκείνες του πλανήτη όπου δεν θα μπορούσε να πετύχει τις κατάλληλες συμφωνίες για ασπρόμαυρη προβολή. Όπως αφηγείται ο ίδιος ο Alexander Payne, τους είχε απαντήσει με μια δόση ειρωνείας "θα σας δώσω μια έγχρωμη εκδοχή για εκείνους τους ξεχασμένους τηλεοπτικούς σταθμούς της Μολδαβίας, της Σιέρα Λεόνε, του Λάος και όπου αλλού" συμπληρώνοντας "ελπίζω να μην την δει ποτέ κανείς".

Απ' ότι φαίνεται η Paramount στο μεταξύ άλλαξε άποψη καθώς μέσα από το δίκτυο Epix (το οποίο της ανήκει από κοινού με την MGM και τη Lionsgate) σκοπεύει να μεταδώσει την έγχρωμη εκδοχή της ταινίας και στις ΗΠΑ. Μάλιστα ήδη τις οθόνες προβάλλεται σχετικό trailer που διαφημίζει την "έγχρωμη πρεμιέρα" του φιλμ.

Ως αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης έχει προχωρήσει σε νομικές ή άλλες ενέργειες ενόψει της μετάδοσης. Ο παραγωγός της ταινίας, Albert Berger σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Payne δεν γνώριζαν για αυτή την εξέλιξη. Διευκρίνισε παράλληλα ότι το συμβόλαιό τους με την Paramount επέβαλε την ασπρόμαυρη μετάδοση στις "σημαντικές προβολές" (major showings) συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών αιθουσών και της κυκλοφορίας σε DVD και Blu-Ray.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.