Αποκλειστικό: Η Zooey Deschanel στο Ηρώδειο για τη Μόνικα [φωτογραφίες]

Θανάσης Γεντίμης  |  17-07-2014
Αποκλειστικό: Η Zooey Deschanel στο Ηρώδειο για τη Μόνικα [φωτογραφίες]

Δεν είχαμε παραισθήσεις τη βραδιά της 16ης Ιουλίου... Στην πρώτη σειρά του Ηρωδείου ήταν όντως η αγαπημένη Zooey Deschanel, η οποία με ολιγομελή συντροφιά παρακολούθησε τη συναυλία της Monika. Τηρώντας αφοπλιστικά χαμηλό προφίλ η 34χρονη ηθοποιός έφτασε στο χώρο λίγο πριν την έναρξη της βραδιάς και σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος της συναυλίας επισκέφθηκε τα παρασκήνια για να συγχαρεί την τραγουδίστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές. Η παρουσία της ήταν τόσο διακριτική που δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν τη συναυλία.

Φορώντας ένα φόρεμα σε γήινα χρώματα και μια κομψή εσάρπα με χρυσές λεπτομέρειες η Zooey παρέμεινε για λίγο με την παρέα της στον εξωτερικό χώρο του Ηρωδείου, ενώ απέφυγε ευγενικά να απαντήσει στους ελάχιστους που την αναγνώρισαν και της απεύθυναν το λόγο. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα πρόδιδε την παρουσία της. Λίγο αργότερα και χωρίς κάποια συνοδεία ασφαλείας η Zooey Deschanel συνέχισε τη βραδιά προς τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες τρυφερές στιγμές με τον (άγνωστο) συνοδό της.

Το CinemaNews.gr εξασφάλισε δύο φωτογραφίες του Θοδωρή Μάρκου που "συνέλαβαν" την Zooey Deschanel λίγο πριν το τέλος της συναυλίας.

Η Zooey Deschanel μας συστήθηκε στο «Almost Famous» (2000) του Cameron Crowe, ενώ την ξεχωρίσαμε στο «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy», και (κυρίως) στο «500 Days of Summer» (2009). Έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά "New Girl" για τον οποίο έχει προταθεί τρείς φορές για Χρυσή Σφαίρα. Ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη μουσική, συμμετέχοντας στο σχήμα "She & Him" με τον M. Ward. Ήταν μάλιστα υποψήφιοι για βραβείο Grammy το 2012, για το τραγούδι "So Long" από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Winnie the Pooh».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.