Αποκλειστική Συνέντευξη: Jesse Eisenberg [video]

Θανάσης Γεντίμης  |  07-06-2013
Αποκλειστική Συνέντευξη: Jesse Eisenberg [video]

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για την Ελλάδα ο Jesse Eisenberg μιλά για το ρόλο του Atlas στο «Now You See Me». Δεν κρύβει την αμηχανία του αλλά δίνει απαντήσεις στο τι κάνει ξεχωριστή την ταινία ενώ αναφέρεται στις "μαγικές" ημέρες γυρισμάτων και την επιλογή του Louis Letterier για την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Στο «Now You See Me» έχουμε ένα οπτικά εντυπωσιακό και πρωτοφανές μείγμα οπτικών ψευδαισθήσεων και συναρπαστικής δράσης. Ο J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), ο Merritt McKinney (Woody Harrelson), η Henley Reeves (Isla Fisher) και ο Jack Wilder (Dave Franco) είναι οι "Τέσσερις Ιππείς", μια ομάδα ταχυδακτυλουργών που ενώ παρουσιάζουν τα ριψοκίνδυνα κόλπα τους στο κοινό, ταυτόχρονα πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες - και μετά μοιράζουν τη λεία στους θεατές. Δεν αργούν να μπουν στο στόχαστρο του FBI όπου αναθέτει στους Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) και Alma Dray (Melanie Laurent) να ξεσκεπάσουν τη συμμορία χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Γι' αυτό και τελικά αναγκάζονται να καταφύγουν στη βοήθεια του πρώην ταχυδακτυλουργού Thaddeus Bradley (Morgan Freeman).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.