Μην περιμένετε τον Woody Allen στην Αθήνα. Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νότια Γαλλία.

Θανάσης Γεντίμης  |  25-04-2013
Μην περιμένετε τον Woody Allen στην Αθήνα. Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νότια Γαλλία.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες (με αφετηρία την πρωταπριλιά) ανακυκλώνεται στο "ελληνικό internet" η είδηση ότι ο αειθαλής Woody Allen θα γυρίσει την επόμενή του ταινία στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Penelope Cruz (και μάλιστα με θέμα δήθεν "αντιμνημονιακό"). Αν όμως κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... τότε δεν είναι αληθινό. Έτσι και στην περίπτωση του 77χρονου σκηνοθέτη η είδηση αποδείχθηκε εντελώς φανταστική. Ο Woody Allen δεν θα γυρίσει (προς το παρόν) ταινία στην Αθήνα και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται από τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επόμενό του project.

Ακούραστος εργάτης του σινεμά ο Woody Allen που μόλις τελείωσε το καινούριο του φιλμ με τίτλο «Blue Jasmine», ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την επόμενή του ταινία. Η ατιτλοφόρητη ταινία θα διαδραματίζεται στη Νότια Γαλλία και ο δημιουργός βρίσκεται στη φάση της επιλογής των ηθοποιών με τους οποίους θα συνεργαστεί. Σύμφωνα με το Deadline Hollywood το πρώτο όνομα που φέρεται να "έκλεισε" είναι η Emma Stone για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιλογή μοιάζει ιδανική καθώς εκτός από όμορφη η Stone διαθέτει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Εκτός από τη συνεργασία με τον Woody Allen, η Emma Stone έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες. Θα τη συναντήσουμε στην μαύρη κωμωδία του Alejandro Gonzalez Inarritu με τίτλο «Birdman», στο «Crimson Peak» του Guillermo del Toro, στην επόμενη (ατιτλοφόρητη) ταινία του Cameron Crowe αλλά και στο sequel του «The Amazing Spiderman».

Η αμέσως επόμενη ταινία του Woody Allen είναι ήδη έτοιμη και έχει τίτλο «Blue Jasmine». Διαδραματίζεται στο San Francisco και επικεντρώνεται στην ιστορία μιας νοικοκυράς (Sally Hawkins) από τη Νέα Υόρκη και μιας απόλυτα νευρωτικής ηρωίδας που υποδύεται η Cate Blanchett. Στο «Blue Jasmine» πρωταγωνιστούν επίσης οι Alec Baldwin, Louis C.K., Peter Sarsgaard και η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί στις 26 Ιουλίου 2013.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.