Μεγάλης έκτασης κλοπές αφισών του The Wolverine από στάσεις λεωφορείων στις ΗΠΑ

Θανάσης Γεντίμης  |  23-04-2013
Μεγάλης έκτασης κλοπές αφισών του The Wolverine από στάσεις λεωφορείων στις ΗΠΑ

Μία στις δύο αφίσες του «The Wolverine» που βρίσκονταν σε εξωτερικούς χώρους (κυρίως στάσεις λεωφορείων) δεν βρίσκεται πια στη θέση της. Δεν πρόκειται για το έργο κάποιου σαμποτέρ, αλλά των χιλιάδων φίλων του Wolverine που ενθουσιάστηκαν με την δουλειά της BLT Communications. Η εν λόγω αφίσα έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας την τεχνική της ιαπωνικής μελάνης (σούμι-ε), χωρίς αυτό να είναι άσχετο με το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στην Ιαπωνία.

Η επίμαχη αφίσα εμφανίζει τον ήρωα της Marvel σε ένα αφαιρετικό σκίτσο με τις φονικές λεπίδες σταυρωμένες μπροστά από το πρόσωπό του, μπροστά από ένα απλό λευκό φόντο.

Όπως δήλωσε ο Tony Sella (Creative Officer της 20th Century Fox) στο κινηματογραφικό site Collider.com, η εταιρία θα χρειαστεί να αντικαταστήσει το 50% των αφισών που τοποθετήθηκαν για τη διαφημιστική καμπάνια της ταινίας, λόγω των εκτεταμένων κλοπών που έχουν καταγραφεί. Βέβαια όσοι προτιμούν το ποτήρι μισογεμάτο εκτιμούν πως το φαινόμενο αυτό είναι ένδειξη της δυναμικής της ταινίας και πως ακόμα και αυτές οι κλοπές είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για δημοσιότητα.

Το «The Wolverine» σκηνοθετημένο από τον James Mangold θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου, μία μέρα νωρίτερα από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.