Κλείδωσε η πρεμιέρα (το 2013) για το νέο Star Trek και πάλι με JJ Abrams

Θανάσης Γεντίμης  |  08-12-2011
Κλείδωσε η πρεμιέρα (το 2013) για το νέο Star Trek και πάλι με JJ Abrams

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες η επόμενη ταινία του Star Trek franchise ξεκινά γυρίσματα στις αρχές του 2012, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη κλειδώσει για τις 17 Μαΐου του 2013. Ο JJ Abrams θα βρεθεί και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά την επιτυχημένη "επανεκκίνηση" του saga το 2009.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Anton Yelchin και Alice Eve. Όμως ήδη ανακοινώθηκε και ένα νέο όνομα για το cast της ταινίας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο ρόλος το. Πρόκειται για το βετεράνο ηθοποιό Peter Weller, ο οποίος έγινε διάσημος ενσαρκώνοντας τον "Robocop", στην ομότιτλη ταινία του 1987. Να σημειώσουμε ότι ο Peter Weller το 2005 είχε συμμετάσχει σε δύο επεισόδια του τηλεοπτικού "Star Trek Enterprise". Τέλος τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και περισσότερο ο Edgar Ram?rez («Carlos») για να αναλάβει το ρόλο του "κακού" στη νέα ταινία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.