Έριχνε πόρτα σε David Fincher και Danny Boyle ο LaBeouf!

Νεκτάριος Σάκκας  |  10-07-2011
Έριχνε πόρτα σε David Fincher και Danny Boyle ο LaBeouf!

Αποκαλυπτικότατος αναφορικά με άγνωστες ως τώρα παραμέτρους της καριέρας του ήταν ο Shia LaBeouf σε συνέντευξή του στο περιοδικό Details με τίτλο "Το Τελευταίο Κακό Παιδί Του Hollywood". Ο 25χρονος ηθοποιός που έχει φτιάξει όνομα από τα «Transformers» και το τελευταίο «Indiana Jones» εκμυστηρεύτηκε πως αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ηχηρές παραγωγές όπως τα «Social Network», «127 Hours» καθώς και την επερχόμενη ταινία της saga του Bourne.

Ειδικά στην περίπτωση του εξαιρετικού φιλμ του David Fincher, «Social Network» το οποίο τιμήθηκε με 3 Oscar και συνολικά 8 υποψηφιότητες, ο LaBeouf υποστήριξε πως απέρριψε την πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει θεωρώντας πως επρόκειτο για μία καλή ταινία, αλλά όχι κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο. Κι αφού ο ρόλος του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, δεν του έκανε (τον πήρε ο Jesse Eisenberg), είπε όχι και στο ρόλο του James Franco για το «127 Hours» του Danny Boyle, το οποίο μάζεψε 9 οσκαρικές υποψηφιότητες. Το πραγματικά αστείο της υπόθεσης είναι πως τόσο ο Eisenberg όσο και ο Franco επευφημήθηκαν για τις ερμηνείες τους κι έφτασαν ως τα Oscar, εν αντιθέσει με τον ακριβοθώρητο LaBeouf που εκτός από το να παριστάνει την ακριβοπληρωμένη ανθρώπινη μαριονέτα των ρομπότ του Michael Bay, η καριέρα του τα πάει καλά μονάχα στο box-office. Περιττό να πούμε πως οι κριτικές στις περισσότερες ταινίες του είναι αποκαρδιωτικές, ενώ έχει μοιραστεί με τη συμπρωταγωνίστριά του στο δεύτερο «Transformers», Megan Fox, την αμφίβολη τιμή να είναι από κοινού υποψήφιοι για τα χρυσά βατόμουρα.

Ακόμα ένας ρόλος όμως που δεν καταδέχτηκε να πάρει ο LaBeouf είναι εκείνος του διάσημου πράκτορα Jason Bourne για την τέταρτη ταινία της saga με τίτλο «The Bourne Legacy». Ύστερα από τη φυγή του Matt Damon, τον Bourne θα υποδυθεί τελικά ο ταχύτατα ανερχόμενος και δις υποψήφιος για Oscar πρωταγωνιστής του «The Hurt Locker», Jeremy Renner. Αλλά φαντάζομαι, κρίνοντας από τα λεγόμενα του LaBeouf, πως οι συνάδελφοί του Renner, Eisenberg και Franco έχουν κακούς μάνατζερ και ξεπέφτουν συμμετέχοντας σε "μέτριες" ταινίες που καταφέρνουν παραδόξως να έχουν την αποδοχή τόσο του κοινού όσο και των κριτικών...

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.