Ματιές του Eastwood στον Di Caprio για νέο remake του «A Star Is Born»

Νεκτάριος Σάκκας  |  10-07-2011
Ματιές του Eastwood στον Di Caprio για νέο remake του «A Star Is Born»

Ο ζωντανός μύθος που ακούει στο όνομα Clint Eastwood συνεχίζει ακάθεκτος, παρά τα 81 του χρόνια. Κι ενώ βρίσκεται τροχιά ολοκλήρωσης του «J.Edgar», της πολυαναμενόμενης βιογραφίας του περιβόητου διευθυντή του FBI, J. Edgar Hoover, προετοιμάζεται ήδη για τη νέα του ταινία. Σύμφωνα λοιπόν με το Deadline, ο Eastwood ευελπιστεί ότι θα πείσει τον Leonardo Di Caprio να πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη εκδοχή του «A Star Is Born», που θα έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του πρώτου. Είναι προφανές πως ο γερόλυκος Αμερικανός filmmaker έχει μείνει παραπάνω κι από ευχαριστημένος από την ως τώρα συνεργασία με τον διάσημο πρωταγωνιστή του στο «J.Edgar», γι αυτό και θέλει να τον εξασφαλίσει για το αμέσως επόμενο project του.

Ο Di Caprio είναι το τελευταίο ηχηρό όνομα που ακούστηκε για τον πρώτο ανδρικό ρόλο στο νέο remake του «A Star Is Born». Πριν από αυτόν ο Will Smith θεωρείτο η κορυφαία επιλογή, τη στιγμή που οι Russell Crowe, Hugh Jackman, Robert Downey Jr. και Jon Hamm (από τη σειρά «Mad Men») είχαν επίσης βρεθεί ψηλά στη λίστα των υποψηφίων. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Beyonce είχε αποσυρθεί από το project λόγω καθυστερήσεων, για να αλλάξει γνώμη μόλις πληροφορήθηκε πως ο Clint Eastwood θα αναλάμβανε τελικά να το σκηνοθετήσει.

Το περιστατικό αυτό είναι ενδεικτικό του σεβασμού και της ασφάλειας που εμπνέει η παρουσία του τελευταίου στο χώρο, κάτι που σημαίνει ότι άπαξ και θελήσει κάποιον ηθοποιό, πολύ δύσκολα θα εισπράξει αρνητική απάντηση. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον περιζήτητο πρωταγωνιστή του «Inception», που παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα (ήδη θα πρωταγωνιστήσει στο «The Great Gatsby» του Luhrmann, ενώ φήμες τον θέλουν να συμμετέχει στο επερχόμενο project του Tarantino, «Django Unchained»), θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την πρόσκληση του Eastwood.

Για την ιστορία πάντως, ο 81χρονος σκηνοθέτης σχεδιάζει μία μιούζικαλ εκδοχή του «A Star Is Born», μιμούμενος την ομώνυμη ταινία του 1976 με τους Barbra Streisand και Kris Kristofferson. Οι προηγούμενες δύο version (η αρχική του '37 και η δεύτερη του '54) είχαν στο επίκεντρο της υπόθεσης τη γέννηση ενός αστέρα του Hollywood, αντίθετα με εκείνη του '76 που μετέθεσε το πλαίσιο από την κινηματογραφική στη μουσική βιομηχανία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.