Η πρώην stripper Diablo Cody σκηνοθετεί μία θεοφοβούμενη στριπτιζέζ!

Νεκτάριος Σάκκας  |  10-07-2011
Η πρώην stripper Diablo Cody σκηνοθετεί μία θεοφοβούμενη στριπτιζέζ!

Η Diablo Cody, σεναριογράφος του «Juno», ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, σύμφωνα με το Deadline. Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτε το τρομακτικά ενδιαφέρον, ακόμα κι αν κάποιος θυμηθεί ότι η Cody βραβεύτηκε με Oscar σεναρίου το 2008 για τη συγκεκριμένη ταινία και η δουλειά της εντυπωσίασε μεγάλη μερίδα κριτικών. Αίσθηση, ωστόσο, είχε προκαλέσει τότε η είδηση πως προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κινηματογράφο, η 33χρονη Αμερικανίδα δούλευε ως στριπτιζέζ.

Αυτό όμως που πλέον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως αυτή τη φορά ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το «Lamb Of God» ("Αμνός Του Θεού"), μία κωμωδία που θα εξιστορεί την περιπέτεια μίας θεοφοβούμενης Χριστιανής, η οποία χάνει την πίστη της στο Θεό και ανακαλύπτει το στριπτίζ. Δεδομένου μάλιστα του ότι η Cody υπογράφει και το σενάριο, γινόμαστε πραγματικά πολύ περίεργοι να δούμε πώς θα αφηγηθεί εν γένει την ιστορία της ηρωίδας της, αλλά και πώς θα σκιαγραφήσει το χαρακτήρα.

Αναφορικά με την υπόθεση του «Lamb Of God», η πίστη της ηρωίδας κλονίζεται ύστερα από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Η εξέλιξη της ιστορίας τη βρίσκει στο Βέγκας όπου ξεκινά καριέρα στο στριπτίζ, προτού επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τα Θεία. Πριν από το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, πάντως, η Diablo Cody θα μας "συναντήσει" στις αίθουσες μέσα από το σενάριο του «Young Adult», μίας dramedy όπου πρωταγωνιστεί η Charlize Theron και σκηνοθετεί ο Jason Reitman, με τον οποίο η σεναριογράφος είχε συνεργαστεί και στο «Juno».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.