Τον Bale φλερτάρει ο Aronofsky για την "Κιβωτό"

Νεκτάριος Σάκκας  |  23-06-2011
Τον Bale φλερτάρει ο Aronofsky για την "Κιβωτό"

Το φιλόδοξο εγχείρημα του Darren Aronofsky να γυρίσει την "Κιβωτό Του Νώε" φαίνεται πως προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το Vulture, ο σκηνοθέτης του «Black Swan» έχει προσεγγίσει τον πρωταγωνιστή του «The Fighter» και του «Dark Knight», Christian Bale, για να συμμετάσχει στο project που υπολογίζεται να φτάσει τα 130 εκ. δολάρια.

Ο Aronofsky βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση χρηματοδότησης. Λόγω της ακριβής παραγωγής που οραματίζεται όμως, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τo - δεδομένο για την ώρα - θυγατρικό studio της Fox, το New Regency, για να σηκώσει το διόλου ευκαταφρόνητο οικονομικό βάρος. Η πρόσφατη επιτυχία με το 'Μαύρο Κύκνο', που απέφερε πάνω από 300 εκατομμύρια ενώ κόστισε μόλις 12, προσφέρει στον αμερικανό σκηνοθέτη ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί απέναντι στα μεγάλα studios. Η επιλογή του λοιπόν να προσεγγίσει τον Bale για τον πρωταγωνιστικό, δε γίνεται όμως απλώς επειδή εκτιμά το υποκριτικό του ταλέντο. Στην περίπτωση που πείσει ένα τόσο δυνατό όνομα να προστεθεί στο cast, το «Noah's Ark» αναμένεται να προσελκύσει πολύ πιο εύκολα τα χρήματα που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί, τη στιγμή που Paramount, Summit και Fox δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στο ενδεχόμενο συγχρηματοδότησης της παραγωγής. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν αυτή η κίνηση τακτικής του Aronofsky θα αποδώσει καρπούς.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.