Ψήνεται... το American (Pie) Reunion

Νεκτάριος Σάκκας  |  09-06-2011
Ψήνεται... το American (Pie) Reunion

Όλα τα σχολιαρόπαιδα του γνωστού και μη εξαιρετέου «American Pie» (1999) που πάσχιζαν μάταια να χάσουν την παρθενιά τους πριν από το χορό των αποφοίτων, βρίσκονται πλέον σε φάση reunion στα κινηματογραφικά πλατό. Πρόκειται για τη νέα ταινία της σειράς με τίτλο «American Reunion», την τέταρτη συνολικά που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες (μετά το πρώτο, το «American Pie 2» - 2001 και το «American Wedding» - 2003), χωρίς να υπολογίζουμε τις τρεις παντελώς ανυπόληπτες συνέχειες που βγήκαν straight-to-dvd.

Σύσσωμη μαζεύεται ξανά, καθώς ο παντρεμένος πλέον Jim (Jason Biggs) πασχίζει να μάθει πώς θα είναι ένας καλός πατέρας για το νεογέννητο παιδί του. Από την παλιά φρουρά η τελευταία προσθήκη χρονικά ήταν η Shannon Elizabeth, που επιστρέφει στο ρόλο της Nadia, του καυτού κοριτσιού από την Τσεχοσλοβακία που διεκδικούσε εις μάτην την καρδιά του Jim. Στο πλευρό των Biggs και Elizabeth θα βρεθούν φυσικά οι Seann William Scott (Stifler), Alyson Hannigan (Michele), Thomas Ian Nicholas (Kevin), Chris Klein (Oz), Eugene Levy (ο μπαμπάς του Jim), Tara Reid (Vicky), Eddie Kaye Thomas (Paul), Jennifer Coolidge (η περιβόητη Stifler's mom) και Mena Suvari (Heather). Πέραν των γνώριμων όμως, η Dania Ramirez (από τη σειρά Heroes) και ο Chuck Hittinger (από τη σειρά Pretty Little Liars) θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «American Reunion» αναλαμβάνουν οι Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, που για την ώρα δεν έχουν ασχοληθεί με τίποτα της προκοπής.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.