Ο Michael Mann ετοιμάζεται για το θρυλικό Grand Prix του Le Mans;

Νεκτάριος Σάκκας  |  01-06-2011
Ο Michael Mann ετοιμάζεται για το θρυλικό Grand Prix του Le Mans;

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης των «Heat», «The Insider», «Collateral» και «Public Enemies», Michael Mann, βρίσκεται σύμφωνα με το Variety πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Fox για να γυρίσει το «Go Like Hell». Αφήνοντας για λίγο τις γκανγκστερικές ταινίες δράσης, προετοιμάζεται αυτή τη φορά για μία διαφορετικού τύπου μάχη, εκείνη ανάμεσα στη Ford και τη Ferrari κατά το ιστορικό Grand Prix του Le Mans το 1966. Ήταν η πρώτη νίκη που κατόρθωνε αγωνιστικό μίας αμερικανικής ομάδας στο φημισμένο ράλι της Γαλλίας.

Το «Go Like Hell» θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του A.J. Baime. Η ιστορία επικεντρώνεται στις επίμονες προσπάθειες του Henry Ford II (πρόεδρος της Ford και εγγονός του ιδρυτή της, Henry T Ford), του Lee Iacocca και του πρώην πρωταθλητή πιλότου Carroll Shelby, να ανατρέψουν την κατά κράτος κυριαρχία της Ferrari στις πίστες. Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει τίποτε επίσημο τόσο για τον... πιλότο που θα κάτσει στο σκηνοθετικό bucket όσο και για το cast, το όνομα που έχει ακουστεί εντονότερα για τον πρωταγωνιστικό είναι εκείνο του Brad Pitt. Οι φήμες μάλιστα θέλουν το διάσημο ηθοποιό - πάντα σύμφωνα με το Variety - να έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον στην προοπτική συμμετοχής του στο «Go Like Hell». Καθόλου παράξενο αυτό, μιας και δεν υπάρχει ηθοποιός που να μπορούσε να αρνηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Michael Mann, όταν από τα χέρια του έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως οι Robert De Niro, Al Pacino, Russell Crowe, Tom Cruise, Will Smith και Johnny Depp.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.