Δύο ακόμα ταινίες και τέλος ο Steven Soderbergh!

Νεκτάριος Σάκκας  |  18-03-2011
Δύο ακόμα ταινίες και τέλος ο Steven Soderbergh!

Την απόφαση ότι αποσύρεται από τα κινηματογραφικά πλατό ανακοίνωσε ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Steven Soderbergh. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε στο Studio 360 και τον Kurt Andersen, ο Αμερικανός δήλωσε πώς μετά τα δύο φιλμ που γυρίζει, θα βγει στη σύνταξη.

"Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι αν ξαναμπώ σε βαν και αρχίσω το ψάξιμο θα αυτοπυροβοληθώ, είναι μάλλον ώρα να βγεις από κει και να αφήσεις κάποιον άλλο να μπει στο βαν, κάποιον που θα είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική", για να συνεχίσει λίγο παρακάτω: "Είναι πια καιρός. Τα τελευταία τρία χρόνια απορρίπτω κάθε πρόταση που μου γίνεται, οπότε δε θα βλέπετε πλέον τον Steven Soderbergh στο χώρο".

Όπως είπε και ο ίδιος, έχει ακόμα δύο ταινίες να γυρίσει: το «Liberace» με τους Matt Damon και Michael Douglas, και το «Man From U.N.C.L.E.» με τον George Clooney, θεωρώντας τα δύο αυτά project έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποσυρθεί.

Τη σοβαρότητα της απόφασης, μάλιστα, επιβεβαίωσε στους L.A. Times κι ο Matt Damon, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Soderbergh σε πολλά projects πέραν από το επερχόμενο «Liberace»: "Αποσύρεται, μιλάει εδώ και χρόνια γι αυτό και νομίζω πως είναι πλέον κοντά. Θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική, λέει πως είναι αρκετά νέος για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα. Δεν τον ενδιαφέρει πια να διηγείται ιστορίες".

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Αμερικανός σκηνοθέτης που ξεχώρισε για δουλειές όπως τα «Traffic», «Erin Brockovich» και «Ocean's Eleven», διανύει τους τελευταίους του μήνες στα κινηματογραφικά πλατό και είναι βέβαιο πως - εφόσον εμμείνει στην απόφαση αυτή - αναμένεται να λείψει σε πολλούς κινηματογραφόφιλους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.