Η Lara Croft ξανάρχεται... χωρίς την Angelina!

Νεκτάριος Σάκκας  |  11-03-2011
Η Lara Croft ξανάρχεται... χωρίς την Angelina!

Η διάσημη αρχαιολόγος από το πασίγνωστο videogame 'Tomb Raider' μοιάζει να βρίσκει το δρόμο της επιστροφής για τις αίθουσες. Δεδομένης της στρατηγικής προτίμησης του Hollywood στα reboots, η εταιρεία παραγωγής GK Films επιβεβαίωσε μέσω επίσημων χειλιών τη συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα από τη Square Enix Ltd. Όπως δήλωσε ο παραγωγός Graham King: "Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα επανεκκινήσουμε το επιτυχημένο αυτό franchise και θα δώσουμε συνέχεια στο φαινόμενο Tomb Raider". Συνεπώς, ύστερα από τα «Lara Croft: Tomb Raider» (2001) και «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life» (2003) η περιπέτεια θα επιστρέψει στην αφετηρία της, με το στόχο της GK Films για την πρώτη νέα ταινία της σειράς να 'βλέπει' στο 2013.

Θυμίζουμε ότι το φιλμ του 2001 έκανε πάταγο στα ταμεία με 274εκ. Δολάρια παγκοσμίως, με το sequel ωστόσο να ξεφουσκώνει απότομα (156εκ.) τις ανοιγμένες ορέξεις των παραγωγών. Να σημειωθεί επίσης ότι το '09 ο παραγωγός του «Sherlock Holmes», Dan Lin, προσπάθησε ανεπιτυχώς να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του franchise. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της GK Films αναφορικά με τη στελέχωση του cast, σε κάθε περίπτωση όμως μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την Angelina Jolie στο ρόλο της χυμώδους και δυναμικής Lara Croft. Σύμφωνα με πληροφορίες, προτάσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν γίνει στην Olivia Wilde (φωτό) που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά 'House M.D.' το κινηματογραφικό «TRON: Legacy» και το επερχόμενο «Cowboys And Aliens».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.