Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Χιονάτη και τι θα αλλάξει στην ιστορία;

Θανάσης Γεντίμης  |  25-02-2011
Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Χιονάτη και τι θα αλλάξει στην ιστορία;

Είναι η Kristen Stewart η πιο όμορφη από όλες; Η σταρ του «Twilight» είναι μια από τις υποψήφιες για το ρόλο της Χιονάτης στη νέα ταινία της Universal με τίτλο 'Η Χιονάτη και ο Κυνηγός' («Snow White and the Huntsman»), σε σκηνοθεσία του Rupert Sanders. Η νεαρή ηθοποιός, αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα του επίλογου του Twilight με τίτλο «Breaking Dawn» θα έχει δυνατό ανταγωνισμό...

Σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter είναι το φαβορί για να υποδυθεί την ηρωίδα του κλασσικού παραμυθιού, με ανταγωνίστριες τις Riley Keough («The Runaways»), Felicity Jones («The Tempest»), Emily Browning («Sleeping Beauty») και Alicia Vikander.

Για τον ρόλο του κυνηγού η κινηματογραφική εταιρία διαπραγματεύεται με τον Viggo Mortensen και η Charlize Theron για το ρόλο της κακιάς μητριάς. Η διασκευή του παραμυθιού των αδελφών Grimm αναβαθμίζει τον χαρακτήρα του κυνηγού, ο οποίος γίνεται προστάτης και μέντορας της Χιονάτης.

Όπως όλα δείχνουν όμως σύντομα θα δούμε και μια ακόμα Χιονάτη στη μεγάλη οθόνη, 'δια χειρός' Tarsem Singh («The Cell»), ο οποίος επίσης σκοπεύει να δώσει μια τελείως διαφορετική εικόνα της αθώας μικρής πριγκίπισσας. Στην υπόθεση της ταινίας η κακιά βασίλισσα δολοφονεί τον μπαμπά της Χιονάτης και η μικρή συμμαχεί με επτά αιμοβόρους και καβγατζήδες νάνους για να πάρει πίσω το βασίλειό της.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.