Ανακοινώθηκαν οι Υποψηφιότητες για τα 83α Βραβεία Oscar

Θανάσης Γεντίμης  |  25-01-2011
Ανακοινώθηκαν οι Υποψηφιότητες για τα 83α Βραβεία Oscar

Λίγο μετά τις 15.38 (ώρα Ελλάδας) την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ακολουθώντας το καθιερωμένο τελετουργικό ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου Tom Sherak και η ηθοποιός Mo'Nique ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για τα 83α βραβεία Oscar. Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν τους υποψήφιους σε 10 από τις 24 κατηγορίες, ενώ παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και η πλήρης λίστα. 12 Υποψηφιότητες για το «The King's Speech», 10 για το «True Grit» των αδελφών Coen, από 8 για «Inception» και «The Social Network» και 7 για το «The Fighter».

Δείτε τις υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των βραβείων Oscar καθώς και δεκάδες σχετικές πληροφορίες στο μεγάλο αφιέρωμα από το CinemaNews.gr.

Η 83η απονομή των βραβείων Oscar θα γίνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 28/2 για την Ελλάδα) στο Kodak Theatre του Los Angeles. Παρουσιαστές της απονομής θα είναι οι νέοι ηθοποιοί James Franco και Anne Hathaway.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.