Επιλέχθηκε η Catwoman για το «The Dark Knight Rises»

Θανάσης Γεντίμης  |  25-01-2011
Επιλέχθηκε η Catwoman για το «The Dark Knight Rises»

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros. Pictures η Anne Hathaway επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Christopher Nolan για να υποδυθεί την Catwoman στη νέα ταινία του Batman με τίτλο «The Dark Knight Rises». Η 28χρονη ηθοποιός φαίνεται να κέρδισε τον ρόλο της Selina Kyle, μετά από αρκετά casting και πολλές αντιπάλους, όπως οι Natalie Portman, Keira Knightley, Rachel Weisz, Naomi Watts και Blake Lively.

Στον ρόλο του Batman θα επιστρέψει για μια ακόμη φορά ο Christian Bale, ενώ τον κακό της ταινίας θα υποδυθεί ο βρετανός ηθοποιός και ανερχόμενο αστέρι Tom Hardy, στον ρόλο του Bane. Οι πληροφορίες θέλουν το «The Dark Knight Rises» να είναι η τελευταία ταινία του franchise στην οποία ο Nolan θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για την πρεμιέρα της η Warner έχει δεσμεύσει την εβδομάδα της 19ης Ιουλίου του 2012.

Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν τον ρόλο της σαγηνευτικής γυναίκας γάτα, έχουν υποδυθεί η Michelle Pfeiffer το 1992 και πιο πρόσφατα, το 2004, η Halle Berry.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.