Ο θρύλος του 007 συνεχίζεται (με Daniel Craig) παρά τα προβλήματα της MGM.

Θανάσης Γεντίμης  |  17-01-2011
Ο θρύλος του 007 συνεχίζεται (με Daniel Craig) παρά τα προβλήματα της MGM.

Το θρυλικό studio της MGM και η εταιρία EON Productions ανακοίνωσαν την ολική επαναφορά της παραγωγής της νέας ταινίας με ήρωα τον James Bond, προσδιορίζοντας την ημερομηνία πρεμιέρας στις 9 Νοεμβρίου 2012! Για τρίτη φορά τον πιο 'αγαπημένο' Βρετανό μυστικό πράκτορα θα υποδυθεί ο Daniel Craig ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο βραβευμένος με Oscar Sam Mendes («American Beauty»).

Πριν λίγο διάστημα ο σχεδιασμός της παραγωγής του 23ου Bond διακόπηκε όταν η MGM δήλωσε χρεοκοπία με αποτέλεσμα τα σχέδια για την κυκλοφορία της νέας περιπέτειας του Bond μαζί με τα γυρίσματα της ταινίας «Hobbit» να βρεθούν ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική ματαίωση! Όμως η πρόσφατη διάσωση της MGM από την Spyglass Entertainment έσωσε την κατάσταση. Τα γυρίσματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στα μέσα του 2011.

H τελευταία φορά που υποδύθηκε ο Daniel Craig τον πράκτορα 007, ήταν στο «Quantum Of Solace» που προβλήθηκε το 2008. Το ντεμπούτο του Daniel Craig, στο ρόλο του James Bond είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς το «Casino Royale» θεωρείται η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στα 48 χρόνια του franchise, με επιδόσεις στο παγκόσμιο box office που έφτασαν τα 594 εκ. Δολάρια! Ο 41χρονος πλέον Craig είναι ο έκτος ηθοποιός που υποδύεται τον 007 στη μεγάλη οθόνη, μετά τους Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton και Pierce Brosnan.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.