James Franco και Anne Hathaway στην παρουσίαση των Oscar.

Θανάσης Γεντίμης  |  15-12-2010
James Franco και Anne Hathaway στην παρουσίαση των Oscar.

Και φέτος η Ακαδημία Κινηματογράφου των ΗΠΑ επέλεξε ζευγάρι για την παρουσίαση της βραδιάς των Oscar. Φέτος λοιπόν ο James Franco και η Anne Hathaway ανέλαβαν να παρουσιάσουν την 83η τελετή απονομής των βραβείων Oscar. Είναι η δεύτερη στη σειρά φορά που η τελετή των Oscar θα παρουσιαστεί από δίδυμο, καθώς στην εκδήλωση του 2010 οικοδεσπότες ήταν οι ηθοποιοί Steve Martin και Alec Baldwin.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση άρχισαν τα στοιχήματα για το πώς θα χειριστεί η παραγωγή το ενδεχόμενο κάποιος εκ των δύο παρουσιαστών να είναι και υποψήφιος σε κάποια κατηγορία. Οι κινηματογραφικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η ερμηνεία του Franco στην ταινία επιβίωσης «127 Hours» είναι ικανή να του χαρίσει την υποψηφιότητα, ενώ πιθανότητες έχει και η Hathaway για το ρόλο της στην ρομαντική ταινία «Love & Other Drugs».

Οι παραγωγοί Bruce Cohen και Don Mischer σε δήλωσή τους τονίζουν πως οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί εκπροσωπούν τη νέα γενιά σταρ του Hollywood. Η Hathaway ήταν υποψήφια για Οσκαρ το 2008 για την ερμηνεία της στην ταινία «Rachel Getting Married». Ο James Franco, ο οποίος έγινε γνωστός από το ρόλο του Harry Osborn στις ταινίες Spider-Man, έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες μεταξύ των οποίων είναι και οι: «Milk» και «Eat. Pray. Love».

Η φετινή τελετή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο Kodak Theatre του Λος Αντζελες, ενώ η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα γίνει την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.