Και ο Bill Clinton θα κάνει πέρασμα από το «Hangover 2»!

Θανάσης Γεντίμης  |  16-11-2010
Και ο Bill Clinton θα κάνει πέρασμα από το «Hangover 2»!

Πολλές θα είναι οι cameo εμφανίσεις που θα γίνουν στην επιστροφή του «Hangover» στους κινηματογράφους, όμως αυτή που θα προκαλέσει περισσότερο θα είναι μάλλον η εμφάνιση του πρώην αμερικανού προέδρου Bill Clinton! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Αμερικάνικου περιοδικού People, ο 42ος κατά σειρά πλανητάρχης, μάλλον τυχαία πήρε το ρόλο...

Όπως όλα δείχνουν καθοριστικής σημασίας ήταν το γεγονός ότι την ίδια περίοδο των γυρισμάτων του «Hangover 2» στη Μπανγκόκ, o Bill Cinton βρισκόταν στην περιοχή για μια διάλεξη γύρω από την καθαρή ενέργεια. Στο «Hangover 2» ο 65χρονος πλέον Bill Clinton υποδύεται τον εαυτό του... Φορώντας λοιπόν ένα μπλε polo μπλουζάκι και ένα μπεζ παντελόνι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και το προσωπικό του στίγμα στο γύρισμα.

Κατά το παρελθόν ο Bill Clinton έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε ντοκιμαντέρ, ενώ στην κινηματογραφική ταινία «Contact» το 1997 συμμετείχε παίζοντας (προφανώς) τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τότε όμως είχαν χρησιμοποιηθεί -με την άδεια του προέδρου- πλάνα αρχείου που με το κατάλληλο μοντάζ και τη χρήση ειδικών εφέ έδιναν την αίσθηση ότι ο Bill Clinton βρέθηκε όντως στο πλατό των γυρισμάτων. Στο «Hangover 2» θα είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πλανητάρχης θα συμμετέχει κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας... έστω και αν διαρκούν ελάχιστα λόγω του μικρού του ρόλου.

Το «Hangover 2» σκηνοθετεί ο Todd Phillips με την ίδια πρωταγωνιστική τετράδα των Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms και Justin Bartha. Ήδη στην ταινία έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν με μικρούς ρόλους οι Paul Giamatti, Liam Neeson και η Jamie Chung. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Μαϊου 2011.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.