Βρέθηκε το Κορίτσι με το Τατουάζ!

Γιάννης Βασιλείου  |  26-08-2010
Βρέθηκε το Κορίτσι με το Τατουάζ!

Μετά από casting που διήρκησε αρκετό καιρό βρέθηκε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Lisbeth Salander στην αμερικανική διασκευή του δημοφιλούς best seller του Stieg Larsson δια χειρός David Fincher. Και το όνομα αυτής : Rooney Mara! H νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός, που είδαμε πρόσφατα στο ριμέικ του 'Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες 'επικράτησε έναντι βαρύτερων από αυτή ονομάτων, όπως εκείνα των Natalie Portman, Scarlet Johansson, Ellen Page, Carey Mulligan και κέρδισε ένα ρόλο που αναμένεται να ανεβάσει τις μετοχές της στο κατακόρυφο! Βοήθησε και το γεγονός ότι ο David Fincher ήθελε αφενός μια σχετικά άγνωστη για τον ρόλο και αφετέρου είχε ξανασυνεργαστεί μαζί της στο επερχόμενο «The Social Network».

Θυμίζουμε ότι στο cast συμμετέχουν ακόμα οι Daniel Craig, Robin Wright και Stellan Skarsgaard, ενώ το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2011.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.