Ο Michael Douglas διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα.

Θανάσης Γεντίμης  |  26-08-2010
Ο Michael Douglas διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα.

Ο βραβευμένος με Oscar Αμερικάνος ηθοποιός Michael Douglas, διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα και θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού People. Πηγή της είδησης είναι εκπρόσωπος του ηθοποιού, σύμφωνα με τον οποίο ο Michael Douglas θα χρειασθεί να υποβληθεί σε αγωγή οκτώ εβδομάδων, που θα συνδυάζει ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία και οι γιατροί του ευελπιστούν σε πλήρη ίασή του.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος", τονίζει ο 65χρονος Michael Douglas σε ανακοινωθέν που αναπαράγει το People.

Ο ηθοποιός, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Kirk Douglas (σήμερα 93 ετών), έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες, υπηρετώντας όλα τα είδη του κινηματογράφου. Το προσεχές φθινόπωρο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η συνέχεια της ταινίας «Wall Street», που του χάρισε το Oscar, με σκηνοθέτη και πάλι τον Oliver Stone.

Από το 2000 ο Michael Douglas είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Catherine Zeta-Jones με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.