Δεν γλίτωσε τη φυλακή τελικά η ηθοποιός Lindsay Lohan.

Θανάσης Γεντίμης  |  21-07-2010
Δεν γλίτωσε τη φυλακή τελικά η ηθοποιός Lindsay Lohan.

Στη φυλακή οδηγήθηκε η ηθοποιός Lindsay Lohan για να εκτίσει ποινή 90 ημερών. Το δικαστήριο του Μπέβερλι Χιλς έκρινε ότι παραβίασε τους όρους με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερη το 2007, όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη και να έχει στην κατοχή της κοκαΐνη. Κατά την εμφάνισή της ενώπιον του δικαστηρίου, η νεαρή ηθοποιός απέφυγε οποιαδήποτε δήλωση και άκουσε την πρόεδρο, Μάρσα Ρέβελ να δίνει εντολή για να οδηγηθεί στην φυλακή. Θα παραμείνει σε ένα κελί εννέα τετραγωνικών μέτρων, σε γυναικείες φυλακές του Λος Αντζελες...

Στην ίδια φυλακή είχε παραμείνει η ηθοποιός μόλις για... 84 λεπτά, το 2007, όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη. Η πρόεδρος του δικαστηρίου Marsha Reve δεν επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ να καλύψουν την προσαγωγή της, με χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύονται στον τύπο, η διάρκεια της φυλάκισης της ηθοποιού μπορεί να μειωθεί σε τρεις εβδομάδες (ή και λιγότερο), στο πλαίσιο προγραμμάτων για καλή συμπεριφορά του κρατουμένου ή λόγω του μεγάλου αριθμού κρατουμένων στις φυλακές.

Η δικαστής Marsha Reve δήλωσε επί λέξει: "Δεν γνωρίζω πόσο ακριβώς θα την κρατήσουν στη φυλακή. Μπορώ μόνο να επιβάλω την ποινή", προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσης όπως η ηλεκτρονική παρακολούθηση του καταδικασθέντος ή ο κατ' οίκον περιορισμός.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.